Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így nézek ki akkor az jó nálatok lányok? (kép)
Na jó nem teljesen , de múltkor tűnt fel egyik ismerősömnek ,hogy mennyire hasonlítok rá.
Nektek személy szerint bejön az ilyen arc? Vagy kisfiús?
Megnézném mennyire hasonlitassz rá.. Én is tudok linkelni képet egy topmodellről, hogy "ÁLLITÓLAG" hasonlitok rá..
Linkelj saját képet, és majd mondunk igazi véleményt!
És ennek mi értelme lenne?
Tessék rá hasonlítok! Nah most nekem ez mért jó ,hogy ti erről véleményt mondtok amikor nem is hasonlítok rá?
És nem azt kérdeztem ,hogy hasonlítok -e rá vagy igen? nos szerintem nem! Akkor meg ne próbáljatok itt oltogatni. Majd még könyörgök egy ilyen senkinek ,hogy mondjon véleményt nem? Nehogymár követelményeket támassz. Nem kötelező ide írni, ha nem tudsz értelmeset tartsd meg magadnak a menőnek hitt "válaszodat"!
Amúgy lányok vagytok? Mert a kérdésben ez szerepel. Bár gondolom ahhoz közelebb álltok azért írogattok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!