Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva múlt el nálatok a rózsaszín köd? Illetve volt e olyan, hogy amint elmúlt leléptetek! Kérlek írjátok le a nemeteket is!
Kb. két hónap után, mikor egyszer eléggé megbántott. Nem léptem le, mert szeretem most is, szerelmes vagyok belé, de már nem idealizálom őt, mint mikor egy kapcsolat elején nem látjuk a fától az erdőt. :)
24L
Kb 1 év után. Nem volt egyszerű, de azóta is együtt vagyunk.
22F
Én másfél év után ismertem fel, hogy ez már nem teljesen ugyanaz a részeg, drogos érzés, amit az első hónapokban éreztem, de ez így normális. Ami utána következett, ugyanúgy szerelem volt, csak átment egy mélyebb, józanabb, ragaszkodóbb érzésbe, még erősebb kötődésbe, annak biztos tudatával, hogy vele akarom leélni az életem. Csak épp a drága exem nem így volt vele, számára a lila köd elmúltával az egész kapcsolat kimerült. Sokáig tartott, mire ezt elfogadtam, megértettem és beletörődtem. Most csak sodródom, alakul valami egy nálam jóval fiatalabb fiúval, de vele csak szórakozunk, nem ő lesz a nagy ő és én se neki. Majd idővel eljön az is (újra).
26 N
Mi majdnem 4 éve vagyunk együtt, és nem múlt el a rózsaszín köd, épphogy inkább egyre sűrűbb... :) 2 hónapja együtt is lakunk, olyan, mintha a felhők felett járnék folyton, nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk! Szerintem ha egy pár igazán összeillik és mindketten folyamatosan tesznek a kapcsolatért, akkor sose múlik el :)
Ismerek olyan párt, akik 18 éve vannak együtt, ebből 14 éve együtt élnek, és most is úgy bújnak egymáshoz, úgy viselkednek együtt, hogy le se tudnák tagadni, mennyire odavannak egymásért.
Amúgy ha én már nem érzeném magam szerelmesnek, akkor kiszállnék a kapcsolatból, mert nem látom úgy értelmét egy kapcsolatnak, hogy a felek nem szerelmesek egymásba. És mivel a környezetemben több olyan kapcsolat is van, ahol látom, hogy még évtizedek után is szerelmesek a felek, így hiszek benne, hogy tényleg létezik örök szerelem :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!