Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után múlt el a szerelem? Utána hogyan változott a kapcsolatotok?
Az első kapcsolatomnál a srác részéről múlt el 1 év után, és teljesen megváltozott, nem törődött velem úgy, mint előtte, nem kedveskedett, nem mutatta ki, hogy szeret- mint később kiderült azért, mert már nem szeretett. Csak gyáva volt szakítani, megvárta, míg fél évvel később eljött az az idő, hogy 2 hónapig amúgy sem találkoztunk volna. Én a szakítás után még 2-3 hónapig szerettem.
A mostani barátommal közel 4 éve vagyok együtt, és dúl köztünk a szerelem! Sok mindent átéltünk már együtt, sok mindenen keresztül kellett/ kell mennünk, de a szerelmük töretlen maradt, máig úgy odavagyunk egymásért, mintha most jöttünk volna össze. Én hiszek benne, hogy ez örökké fog tartani :)
Amúgy egy ismerősöm például 18 éve van együtt a párjával, ebből 12 éve együtt is élnek, mégis úgy bújnak egymáshoz, int a friss szerelmesek és le se tudnák tagadni, hogy mennyire oda vannak egymásért.
És láttam már 70+ párt is az utcán kézen fogva, összebújva, egymást puszilva sétálni...
Szerintem úgy már nincs értelme egy kapcsolatnak, ha elmúlt a szerelem- mert igen is látezik örök szerelem, ha az ember megtalálja az igazi párját- ezt több példa is mutatja a környezetemben, így én is így állok hozzá.
20/L
Eddig egyetlen egyszer éreztem azt, hogy szerelmes vagyok. Másfél évig voltunk együtt, de én utolsó napig rajongva szerettem őt, mint az első nap. Aztán ő szakított velem, mert ő viszont már nem szeretett, de én még egy évig sem igazán tudtam másra nézni... Mára már elmúlt, de még mindig nagyon fáj, ha meglátom őt mással.
A szerelem nem múlik el, teljesen végképp nem szabad.
Remélem egy ember életében ez többször is megadathat, ha már az első nem jött össze...:(
11 éve vagyunk együtt (3 hónap után összeköltöztünk 20 évesen), 5 éve házasok, gyerekünk is van. A klasszikus szerelem-érzés nálam kb. 2 évig tartott. (Szerelem alatt én azt az érzést értem, amikor pillangók repkednek a gyomorban, izgulok egy találkozás előtt, folyton rajta jár az eszem és már az is feldob, hogy rá gondolok. Szóval a lényeg, hogy testileg is a zsigereimben érzem az érzést.)
2 év után nálunk a szeretet jött, amikor ezek a fizikai dolgok elmúltak, és már természetes volt, hogy ha hazamegyek, ő is ott van, maga a léte is olyan örökérvényű lett a fejemben. Ez nekem nem volt minőségileg visszalépés vagy negatív dolog, egyszerűen csak MÁS. Egy természetes változási folyamat, hiszen örökké nem lehet nagy lángon égni. Plusz a mindennapi gondok (anyagiak, bevásárlás, takarítás, gyereknevelés) nem is engedik, hogy rózsaszín ködben ússzak. Vannak olyan időszakok, mikor hirtelen újra érzem a gyomromban is a bizsergést, de ez már ritka.
De szerintem mindenki máshogy éli ezt meg, attól függően, mit ért szerelem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!