Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem miért nem múlsz?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyok szerelmes valakibe viszonzatlanul.

Nemtudom mit tegyek.Amikor együtt vagyunk az csodálatos ,de ritka.Életünk két külön szálon fut :(neten keresztül napi kapcsolat van.

Nem tudom, mit tegyek meg kéne szakitsam a kapcsolatot vagy tovább várni a csodára.

Sajnos ugy érzem nem birnám ki h megszakitsam a kapcsolatot vele

2011. okt. 22. 11:28
 1/7 Smartguy86 ***** válasza:
Végül is a te életedből ketyeg az idő. Boldog akarsz lenni, vagy csak nézni akarod, ahogy mások boldogok?
2011. okt. 22. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben csak egy megoldás van. EL KELL PUSZTÍTANOD!.. az érzéseid iránta. Különben nem sok jót kapsz az egészből.
2011. okt. 22. 11:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Elpusztitani...de hogy? probáltam már de nem ment :(

Randizok másokkal ,de senki nem fogott meg eddig ugy mint ö.

Sex is volt mással,nagyon jo volt ,de az érzelem része ...:(

Soha nem éreztem még igy senki iránt.

2011. okt. 22. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Dettó. Teljesen ugyan ez van velem is. Csak mi még nem is beszélünk neten, egy éve láttam utoljára, volt barátom közben, de nem szerettem igazán. Ráadásul idősebb is mind én, sokkal. Most épp a felejtés-fázisban szenvedek. Rendesen földbe tiprom magam, hogy képes legyek felállni. Rémes, nehéz, de muszáj, ha élni akarok. Tedd ezt te is, kitartás! Levelezhetünk, ha gondolod. Hány éves vagy?
2011. okt. 22. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet. Konkrétan 5 hónapja "barátság extrákkal". Tudtam, hogy előbb utóbb beleesek, de mégis belementem. Neki egy pár évig még nem kell senki.

Megpróbáltam elfelejteni, de semmi sem változott. Már a sokadik pasit utasítom el, azért, hogy vele lehessek néha néhány röpke órát. A szex vele volt eddig a legjobb, talán ez is nehezíti a továbblépést.

20/L

2011. okt. 22. 21:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy cipőben járunk csajok csak én már 30 vagyok...de igy még nem éreztem senki iránt,mivel napi a kapcsolat és találkozunk is még várok és remélek,de muszáj huzni egy határt,hogy meddig és ha nem lép akkor lezárnom :(
2011. okt. 22. 23:24
 7/7 Zozi84 válasza:
Kérdezd meg Wolf Katit, biztos tudja már! :P
2011. nov. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!