Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki mondta ki először, hogy "szeretlek"? Mennyi idő után?
A barátom, 2 hét ismertség és randizgatás után. Rá 1 héttel jöttünk össze, mikor már én is szerelmesnek éreztem magam. Ez majdnem 4 éve volt, és a szerelem azóta is tart (pedig régebben sosem hittem az ilyen "első látásra szerelem"-ben) :)
20/L
Hmm, nálunk ez elég komplikált. Mivel 50 km re lakunk egymástól, először hetente egyszer találkoztunk, én már az első alkalomkor fülig belezúgtam, de nem mertem neki mondani, féltem hogy hülyének fog nézni emiatt. Majd a második alkalom UTÁN, itthon írtam neki msn en hogy szeretem,egy picit ittasan, arra valami hasonlót írt hogy: "Nem korai ez még? ". Akkor egy világ tört össze bennem, de az utána következő 2. találkán ( tehát összesen a 4. en ) összejöttünk és nagyon szeretjük egymást ... :) Ez 4 hónapja volt nyáron.
18F ő 17L
Igazából még nem vagyunk együtt. 2 hónapja ismerem a srácot. 2 nappal ez előtt mondta először hogy szeret :)
én 15/L ő 18/F
Én addig nem jövök össze valakivel, amíg nem hangzik el ez a szó, mert nem látom értelmét olyan kapcsolatnak, ahol nincs szerelem a két fél között. És hát én az első csóktól szoktam "számolni", hogy együtt vagyunk, a csókhoz pedig nekem már szerelem kell... :$
Úgyhogy lényegében egyik barátommal sem voltam együtt még, mikor kimondtuk, az elsővel 2 éve ismerkedtünk, mikor ő kibökte, a másodikkal pedig egy hónapja randizgattunk, akkor is Ő mondta ki előbb. Az utóbbi kapcsolat már majdnem 4 éve tart.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!