Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a barátnőtök mindíg mindenben jobb volna nálatok? Bővebben lenn.
Naszóval.. Soroljam?!
Szebb,mindíg neki jutnak a jobb pasik, vékonyabb (nem minntha kövér lennék de neki jobb alakja van)
Már nem tudom mit csináljak mert ez nekem nagyon rosszul
esik, de szeretem..
De mindíg csak ő a szebb,jobb.. Mindíg én maradok alul..
Nálunk úgy van ez, hogy ő a szebb, a jobb, a vékonyabb, akinek szeretetteljesebb és gazdagabb családja van, hatalmas nagy baráti körrel rendelkezik, viszont én vagyok a lelkileg erősebb, okosabb, sikeresebb.
Annak ellenére, hogy ő egy külső szemlélő számára sokkal tökéletesebb, mint én, ő az akinek rengeteg problémája van, és általában én, aki támaszt nyújt neki. Pedig ő az a szerencsés ember, akinek az életéről nagyon sokan álmodoznak.
Szóval kvittek vagyunk valamilyen szinten, de vannak napok amikor ez engem is nagyon idegesít. Hiába szeretem.
..na,és akkor mi van?
..mindenkinél van egy szebb,ahogy nála is!!!..nem?
..hozd ki magadból a legjobbat!!!!
olyan kíváncsi lettem,majd én megmondom ha akarod...
...küldj egy képet magadról,nekem!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!