Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a barátnőtök mindíg mindenben jobb volna nálatok? Bővebben lenn.
Naszóval.. Soroljam?!
Szebb,mindíg neki jutnak a jobb pasik, vékonyabb (nem minntha kövér lennék de neki jobb alakja van)
Már nem tudom mit csináljak mert ez nekem nagyon rosszul
esik, de szeretem..
De mindíg csak ő a szebb,jobb.. Mindíg én maradok alul..
Ha a korát leírnám akkor végetek lenne..
tippeljetek mennyi
Itt arról van szó, hogy az életvitelére vagy féltékeny. Magyarul riban*kodni akarsz. Ha erre vágysz csináld. Annyi a dolgod, hogy nem helyett igent mondasz a nyálát csorgató bohócoknak, van bőven.
Amúgy nem ezen az oldalon kéne önismereti leckéket venned.
35%os válaszoló:
Örülök, hogy vannak azért mások is akik rendelkeznek némi szarkazmussal... thumbsup.
Dehogyis!!.. Nem az életvitelére vagyok féltékeny.. csak tegnap is voltunk egy szülinapon és volt ott
egy gyerek aki azt mondta hogy nem rossz bőr csaj..
:S.. rám meg még annyit se mondott hogy bú..
ha ez megnyugtat nekem is ez a problémám.
Én teljesen átlagos vagyok, nem mondom, hogy csúnya, de nem tűnök ki a tömegből, a legjobb barátnőmet pedig mindenki észreveszi. Gyönyörű hullámos szőke haja van és nagy kék szemei, gondolhatod... engem is szokott ez zavarni, de nincs mit tenni ellene, szeretem és ő se tehet róla, hogy szép.
előző vagyok:
14-16 évesnek tippellek titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!