Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit néztek meg leginkább egy srácon? A szem, tekintet tényleg az egyik legfontosabb? Ha megakad a szemetek egy pasin és csak néztek a szemébe az jót jelent?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 11:03
1/29 anonim válasza:
Igen. Az jót jelent bizony :)) Én elsőnek a srác szemét nézem, nekem az nagyon fontos :)
2/29 anonim válasza:
Én ugyan úgy vagyok mint az első.
3/29 anonim válasza:
Jót jelent! Én a száját, és a szemét szoktam megnézni. A szeme mindent elmond, a száj, pedig a látható ápoltság! :D
5/29 anonim válasza:
Hát először az arcát, aztán azt, hogy hogyan öltözik(itt nem a márkás ruha a lényeg, hanem az, hogy ne legyen igénytelen), a kezét, azt, hogy milyen magas(finnyás vagyok arra, ha valaki nálam kisebb, vagy akkora mint én, legalább egy fejjel legyen magasabb). Ja és, azt is megnézem(szagolom), hogy jó illata van-e. *-*
17L
6/29 anonim válasza:
én a haját, cipőjét, kezét, száját:D nekem ezek a legfontosabbak
7/29 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
Cipőt nem értem :) Már többször is észrevettem hogy lányok nézik a cipőmet, és nem tudtam hová tenni hogy miért nézik :) Az mit árul el, miért fontos?
2010. nov. 27. 15:46
8/29 anonim válasza:
En az arcát utána pedig a kézfejét, h mennyire ápolt....a kéz az nekem nagyon fontos! 23/l
9/29 anonim válasza:
Én a viselkedését is nézem,mert nekem nagyon fontos az igazi énje,hiába néz ki jól a pasi ha számomra semmi izgató nincs benne.cipője is az ízlésről árúlkodhat,mert ha rajtad van egy mutatós poló és egy koszós cipő,akkor látszik hogy az illető játsza magát és felszínes.
10/29 anonim válasza:
arc azon belül szem aztán száj utána magasság és haj:D de ha megakad a szemünk akkor az már nagyon is jó:D kár hogy nem tul gyakori XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!