Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csak az olyan lányok kellenek nektek, /miért csak az olyan lányokat veszitek észre, akik tisztára divatosak, meg a legfontosabb a bulizás, minnél több pasi rajongja körbe az egy szem csajt?
Miért van az, hogy a csajok a jóképű, magabiztos, luxusautós csajozógépeket szeretik?
Na azért!
Ez elég összetett dolog. Ha egy csaj megjelenik mondjuk egy divatos top-ban, akkor még ha nem is néz ki olyan jól, jobban felkelti a fiúk érdeklődését, mint ha egy csaj mondjuk egy pulóverben van.
Az is hozzátevődik, h egy alapfelfogás az, h ha van egy laza, bulizós csaj, akkor azt könnyebb lesz felszedni, érdemesebb körberajongani.
És a fiúknál (nálunk) SAJNOS azt cikizik, akinek nem olyan az ízlése, mint a többinek. Ha 3 fiúnak tetszik 1 lány, és a 4. fiú aztmondja, h neki egy másik lány tetszik, akkor egyből "júúúj..."-t kapja a nyakába, és inkább aztmondja, h neki is az a csaj tetszik, pedig lehet h nem is így van.
Én ugyanebben szenvedek, csak én fiú vagyok. nem leszek hajlandó Converse cipőt felvenni, meg nyáron is kockás sálakat hordani, mert nem tetszik! viszont a csajoknak meg az jön be :/ Ez sajnos ilyen :/
hé hé converse cipőt nem leszólni. már 7 éve csak ilyeneket veszek, de nem divatból :)
amúgy a kedves kérdező elég rendesen általánosít..
nem hinném, hogy ezért nincs önbizalmad. hány embert kidobtak már, vagy megcsaltak. az élet mégis folytatódik tovább...
tehát valami másban keresd az okot...
Előttem szólónak: NEM kell Converse cipőt, és kockás sálar hordanod, de még télen sem! Én kifejezettem utálom, lányokon sem bírom látni azt a hippis borzadályt! és lány voltam :D
A kérdezőnek meg önbizalmat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!