Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit néztek meg leginkább egy srácon? A szem, tekintet tényleg az egyik legfontosabb? Ha megakad a szemetek egy pasin és csak néztek a szemébe az jót jelent?
én mindig az arcát nézem, egy az egybe... a gesztusait, a mosolyát, a tekintetét, ahogy beszél...általában nem is emlékszem pl, milyen ruha volt rajta :D
22/L
ÓóÓóÓóÓÓóóóó Istenem :D Remélem a cipő nem lesz ideál kérdés :D:D:D 47,5-es lábam van b@sszus, nem hogy válogatni nem tudok, de örülök ha kapok :D:D Kénytelen vagyok egyszerű sportcipőbe flangálni, mert érdekes módon a normálisagbbakból valahogy nincs a méretemben :D:D
Bár a tisztán tartás alapvető dolog. Ebben egyetértek mindenkivel ^^
Aki emlegette a férfi illatát, azzal értek egyet!
Tehát nálam a sorrend: ILLAT, szem, száj, kéz (ápoltság, nem ujjforma...)
Jelenlegi barátomnak olyan örjítő illata van, hogy egyszerűen nem tudtam neki ellenállni... És nem dezodorra gondolok, ez bizony a sajátja (a deonak tök más szaga van):)
De ha nem lennék ennyire érzékeny a feromonokra, valószínűleg a szem lenne az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!