Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.2012. nov. 2. 12:18
131/234 anonim válasza:
132/234 A kérdező kommentje:
én nem tok mit kezdei a szép nőkkel, még az átlag alatti csunyákkal se jutok sehova.
2012. nov. 2. 13:58
133/234 A kérdező kommentje:
ja am nem vettétek észre, hogy egyebet se csináltatok, minthogy rangsoroltátok a felső 20%ba eső himeket?
nem az volt a kérdés, hogy a vonzópasik közül melyik jobb melyik rosszabb, hanem az összes himnemü között mi a rangsor.
2012. nov. 2. 14:07
134/234 anonim válasza:
Amit én linkeltem, hogy nekem 4-es, számomra ő már nem igazán vonzó.
Erről beszélek, hogy csak a te nézőpontodból tűnik a felső 20%-nak.
De ez mindenkinél eltérő. Amiket mások linkeltek, azok közül sokan nálam a 2-es, 3-as szintet se ütik meg.
135/234 anonim válasza:
Megpróbálhatom neked az én rangsorom felállítani, de másoknak talán épp olyan érdekes lesz, mint nekem az övéké.
Számomra ő egy 2-es.
Azért nem egyes, mert a feje azért tűrhető.
138/234 A kérdező kommentje:
2012. nov. 2. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!