Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/234 anonim ***** válasza:

Így van.

Mégis mi a francnak dugna 60-al?

Bocs, de mindenki, aki teheti a legjobbat választja.

2012. nov. 2. 13:08
 82/234 A kérdező kommentje:
én sorbna megdugnám a 60 nőt, te viszont képtelen lennél rá, hogy dugj azokkal akik max külsőre elviselhetöek, de mégsem top10ek
2012. nov. 2. 13:09
 83/234 anonim ***** válasza:
100%
csak 60-nal? Azt hittem, minddel, aki meg csúnya, annál lekapcsolja a villanyt :D Dugásról van szó, ugye...
2012. nov. 2. 13:10
 84/234 anonim ***** válasza:

"tegyék fel, egy fiu elé állitanak 100 nőt, ő simán dugna legalább 60al."

Erről beszéltem. Te is dugtál jobb híján azzal a nővel. De te is a legjobbat, legéletrevalóbbat, stb. választanád, ha lenne lehetőséged rá.

Ez a különbség, ezért kapnak a csúnya nők is jó pasikat, még ha csak szexre is.

Látom. Nálam jóval rondább nők (nem tartom magam annak, mások se) kufircolnak, ha akarnak toppul kinéző pasikkal.

Ez biológiai, viszont épp ez az oka, hogy sok igazán csúnya férfi nem juthat szexpartnerhez sem.

Néha azt mondom, egy nőnek felesleges bármennyire is szépnek lenni, ha csak szexet akar, úgyis megkaphatja.

Én annyira vagyok szép, amennyit a természet adott. Sok férfi oda van ezért, szerencsére előnyösek az arcvonásaim.

De a sporton, egészséges életmódon soha kívül soha nem strapáltam magam azért, hogy feltűnőbb legyek.

2012. nov. 2. 13:10
 85/234 anonim ***** válasza:

Ennek pedig marha egyszerű oka van.

Te mit szólsz egy olyan nőhöz, aki minden neki tetsző pasival ágyba bújik?

Azt, hogy ribanc.

Ha már valaki úgy dönt, hogy feladja a büszkeségét, az 10/10-es pasiért tegye.

2012. nov. 2. 13:11
 86/234 anonim ***** válasza:

"kívül soha"

Különben mit akarsz kihozni ebből?

2012. nov. 2. 13:12
 87/234 A kérdező kommentje:

1, a kérdés megválaszolására alkalmatlanok vagytok.

2, majd ha megláttok képen, akkor se fogjátok azt mondani, hogy te gyerek, hát te ne is csodálkozz rajta, hogy láthatatlan vagy a nők számára.

2012. nov. 2. 13:14
 88/234 anonim ***** válasza:
De hát én küldtem képet. Mi a gond vele? Bár csak egyet. A többi nő is küldött.
 89/234 anonim ***** válasza:
Mindenki megválaszolta, csak te mindenkibe belekötöttél :D
 90/234 anonim ***** válasza:
Te meg az életre vagy alkalmatlan, ennyit rólad
2012. nov. 2. 13:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!