Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
"Most hogy nem lehet megtanulni, vagy megérteni, hogy ti férfi alatt a himnemüek felső 20%át értitek, a többi fickó majdhogynem láthatatlan."
Nem tudom, hogy a 20%-ot képviselik-e ezek a baba arcú, fiatal hím egyedek, akikről írtam? Lehet. :) Ebben ez értelemben talán igazad van.
De engem nem zavar, őket megkapom, a többire meg, ahogy írtam elég immúnis vagyok. :)
Ebben még igaza is van,hogy a felső 20%, de az már nem jut el az agyáig, hogy mindenkinek más az a felső 20%.
Pont itt írta az egyik válaszoló, hogy neki a vékony babaarcúak, na nekem ők vannak legalul.
70%-os így van! Ezt nem értik a pasik. Hogy az a 20%-nyi minden nőnek mást jelenthet. :)
Nálam egy nagydarab ember labdába se rúghat, de aki nekem tetszik, az néhány barátnőm szerint kis nyeszlett. :)
Ez van. :)
Különben nem sírnék akkor sem, ha nem jönnék be nekik.
Nő vagyok. Egyrészt, ha nagyon akarnám, lefeküdnének velem is, nem tudom, milyen érzés lenne, de a férfi könnyen kapható. Szexre tudnám őket "használni".
A komoly kapcsolat számomra nem annyira fontos, független személyiség vagyok, biztos egzisztenciával. :)
42: Szerencsére a fiúk nem úgy látják, hogy hiányozna. :)
Nem, én csak nemrég regeltem. Valami 81%-osra gondolsz, beszéltem már vele, hasonlóan gondolkozunk. Én azért annyira király nem vagyok, neki állítólag van pár vállalkozása, ilyesmi. Nem tudom.
Nem hiányzik belőlem semmiféle nőiesség.
Sőt, olyan nő vagyok, aki nem csapja be önmagát. :)
Különben kinek hogy, ha szerinted hiányzik is, nem zavar. Talán az életben mi nem sokmindent akarnánk egymástól.
Akik nekem kellenek, azok szerint pont az van meg bennem, aminek meg kell lennie. :) Számomra ez e lényeg.
Nem feltétlenül, bár a 17 éves kissé túlzás. De a fiatalabbnak egészségesebb a spermiuma, jobb a megtermékenyítőképessége. Biológiailag a férfiaknál is érték a fiatalság. De ezeket gondolom hiába magyarázom.
Az már más kérdés, egy 17 évessel hogyan tudnak közös hullámhosszon lenni. De talán csak szexre kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!