Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/234 anonim ***** válasza:

Nekem pont az ilyen idősebbek tetszenek :)

A sármos, férfias megnyilvánulások, kifejezések, megjelenés, kultúra, szenvedély.

Na ilyenből nem sok van :)

De a párom ilyen :))

2012. nov. 2. 12:25
 12/234 anonim ***** válasza:
Nem, a Matt közelebbről annyira mégse helyes (nekem), ez van. :)
2012. nov. 2. 12:25
 13/234 anonim ***** válasza:
Igen, van akinek az idősebbek, van akinek a fiatalabbak. :)
2012. nov. 2. 12:26
 14/234 A kérdező kommentje:
ha én megkérdezem a lányokat hogy mennyire vagyok joképü, akkor mondjuk rávágja, hogy 8...mondom nem, mert 6, akkor oké, akkor 6 vagyok...szal nekik egyrészt tök mindegy, másrészt még gondolkodni is lusták ilyesmin, náluk csak vonzó pasi létezik meg nem vonzó...a nemvonzó pasi a többség (olyan 80%), az aktuális partner mindig az elérhetö legjobb vonzópasi lesz.
2012. nov. 2. 12:27
 15/234 anonim ***** válasza:
Utalom a szappanoperakat, de fernando colungaert a fel a karomat :D.....
2012. nov. 2. 12:27
 16/234 anonim ***** válasza:

Nem baj, nekem bejön, persze Ryannel vagyok egyidős, szóval lehet, már neked ők öregek :) Matt meg a férjemmel egyidős :)

Hát kedves kérdező, mindenkinek más a 10-es pasi.

Van akinek 3 pont a sok lóvé +3 a kigyúrt test +3 a jó természet 1+ ha még szeret is :D

2012. nov. 2. 12:29
 17/234 anonim ***** válasza:

Na jó, George Clooney-n kívül is akadnak egész helyes férfiak, mindjárt keresek párat:

[link]

Na igen, a 10/10 akkor is George Clooney:

[link]

Ő sem rossz :)

[link]

2012. nov. 2. 12:29
 18/234 A kérdező kommentje:
gondolom ha lenne egy hasonlo topic jocsajok osztályozgatásáról, akkor védenétek az egotokat, hogy miért az olyan mücsajokra csorgatjuk a nyálunkat, akik ugy néznek ki mint aki most esett ki a fröccsöntőgépböl (barbibaba)
2012. nov. 2. 12:31
 19/234 A kérdező kommentje:
és miért nem a természetes, szerethető hibákkal rendelkező átlagnöre.
2012. nov. 2. 12:31
 20/234 anonim ***** válasza:

Minek védeném?

Nem vagyok megkeseredett, veled ellentétben.

Kérdeztél valamit, aztán beugatsz a válaszolóknak :D

Ezzel magadat égeted, mert mindenkinek leesik mi mozgatja a gondolataidat.

2012. nov. 2. 12:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!