Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
definiáld légyszi ezeket a számokat. Pl. ötös, mert hájas? 6-os, mert szürke kisegér? Hátha nem ugyanaz a skálánk.
Nekem ő a taszító kategória, pedig szép:
fene sem érti a nőket. A külső sem minden.
Adam Brody van a képen, amit legutóbb linkelt valaki
Külsőleg lehet, hogy felfelé házasodnánk (bár én nem, mert csak együttélek egy helyes sráccal). De másban nem hiszem, már.
"különben meg dugtam már hasonlo növel, csak az 30 éves volt, és nem annyira szép...de ugyanugy saját egzisztenicia, pénz, kocsi minden..."
Nevezz hülyének, de inkább legyen pénzem, egzisztenciám, mint hogy egy gyönyörű kitartott cicababa legyek. :) Tényleg mondhatod, hogy hülye vagyok.
Állítólag szép vagyok, de én inkább szándékosan kerültem a feltűnést. Lett volna lehetőségem biztos egzisztenciával rendelkező, vagyonos férfihoz.
22 éves voltam, ő 30. Nagyon el akart venni, sokáig udvarolgatott, határozottan visszautasítottam. Nagyon örülök neki, hogy nem csúsztam bele a kényelmes élet lehetőségébe! Így is kényelmes életem van, de olyannal élem, aki számomra nagyon vonzó. :)
tegyék fel, egy fiu elé állitanak 100 nőt, ő simán dugna legalább 60al.
egy nő elé állitanak 100fiut, ő max a legjobb 10et venné csak számitásba, és abból is max 1-2vel dugna
Tőlem kérdezed, hogy a barátom a lábtörlőm-e?
Határozottan nem. :)
Kölcsönösen tiszteljük, megbecsüljük egymást.
Neki szerencsére rendben van az önértékelése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!