Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
Vagy éppen egy idióta 18 éves sráccal ismerkedtél, aki 35 éves nőnek adta ki magát.
Ez azért esélyesebb.
Épp most írta valaki, hogy nem olyan jóképű. Tehát neki nem tetszik.
Elhiszem, hogy szerinted kifejezetten jóképű, de hadd tudjam már én, hogy ki tetszik nekem.
Épp most találkozott két szöges ellentétű véleményem a kinézettel kapcsolatban. Biztos egyezik a 10%. Neki Justin Bieber, nekem George Clooney. Valami közös tuti van bennük, majd szólj, ha felfedezted.
telefonon beszéltem vele, szal...
különben meg dugtam már hasonlo növel, csak az 30 éves volt, és nem annyira szép...de ugyanugy saját egzisztenicia, pénz, kocsi minden...fizette a sörömet mindent.
"a kisfiukat azok a nők kivánják szexuálisan a klasszikus férfiállatok helyett, akiknek már semmi esélye arra, hogy normális házasságban éljenek, és felvegyék női szerepüket az életben...szal ezek ilyen fullra férfiaizált nők, akik elég veszedelmesen furcsa termései a feminista világnak."
Szép önvigasztalás, gratulálok. :) Nem arról van szó, hogy egy fiatalabb, egészségesebb vonzóbb külsőleg, mint egy lelakott 40-es, szétfolyt testtel? Aki talán már gyereket is nehezebben csinál.
Régen kénytelenek voltak a nők hozzámenni az ilyenekhez, mert agymosottak voltak, nem élhették meg természetes női ösztöneiket.
De ma már (ahogy olvastam épp attól a másik nőtől), végre előjöhet az igazi női természet.
Egyetértek vele. :)
hölgyeim. A kérdés továbbra is az, hogy linkeljetek:
5ös pasit
6os pasit
7es pasit
8as pasit
9es pasit
10es már nem kell
káosz sem kell. Látszik, hogy fogalmatok nincs a témáról, mert mindent egy dimenzio mentén értékeltek egy férfin, avagy nedvesedik töle vagy nem.
És neked ilyen nőre van szükséged?
Egyébként ha van szexuális kapcsolatod és találsz is párat, akkor mégis mi a búbánatos franc bajod van neked?
Hogy a gyk-n nem te vagy az ideál?
Fizette a sörödet? Szex után is fizetett?
Hát tudod, aki 30-as nő nem akar gyereket, van saját egzisztenciája, annak a pasi csak szexre kell. Mert mire másra kellene? Ha valami elromlik, hív szerelőt, és így nem kell alkalmazkodni, a gatyáját mosni és elétenni a kaját. Hát nem egyszerűbb??
Justin Bieber, ha rám célzol, nekem egyáltalán nem tetszik. Nem is igazán foglalkozom vele.
Kérdező, te vagy az a megkeseredett srác, aki folyton ilyen kérdéseket tesz fel?
Ha magad is látod, hogy amint felszabadulnak a nők a "kényszer" alól, hogy úgymond gazdasági alapokon nyugvó érdekházasságokat kössenek- abban a pillanatban azonnal a külső kezd számítani nekik (csak esetleg más módokon), miért keveredsz ellentmondásba, és kened a feminizmusra?
Ehhez nem kellett semmiféle divat, annyi kellett, hogy a női ízlés érvényre kerülhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!