Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/234 A kérdező kommentje:
ja és am jöhetnek a 5-6-7-8-9-es pasik képei is...bár gondolom efféle osztályozási képesség nálatok en block hiányzik.
2012. nov. 2. 12:32
 22/234 anonim ***** válasza:

"az aktuális partner mindig az elérhetö legjobb vonzópasi lesz."

Igen, ez evolúciós, az ő ösztöneikben az van, hogy a legjobbat válasszák, a tiédben meg az, hogy minél többet megdugj (legalábbis annak kéne lennie).

2012. nov. 2. 12:33
 23/234 A kérdező kommentje:
ha nőnek születek, valoszinüleg én sem lennék megkeseredett.
2012. nov. 2. 12:33
 24/234 anonim ***** válasza:
Kérdező, ugye nem gondolod, hogy az, akire a nyálad csorgatod, ugyanaz, aki majd neked vacsorát főz otthon? Az ideál meg a barátnő két külön dolog, jó esetben közelít. Csak ugye az ideálba belevetíted, amit akarsz, a másik meg hús-vér ember hibákkal, rossza kedvvel. Egy 10-es pasi is teli van hibákkal, de itt csak a külsőt tudjuk nézni, az meg az élethez, jó kapcsolathoz kevés.
2012. nov. 2. 12:34
 25/234 A kérdező kommentje:
nekem egyébként egyáltalán nincsenek nagy igényein a nökkel kapcsolatban. Teljesen átlag szépségü lányokért odaadnám a "fél karomat is"...persze nem adom. Volt egy kapcsolatom egy önbizalomhiányos, és pont eléggé szép lánnyal. és tök jo volt, mert én voltam neki a jopasi, nem volt más alternativája rajtam kivül, emiatt nem porbált folyton becsicskitani, ahogy azt egy tölem JOBB nő tette volna, ha járunk.
2012. nov. 2. 12:36
 26/234 anonim ***** válasza:

Érdekes, minden tudomásom szerint a párom férfi, és eddig is csak férfivel volt kapcsolatom, viszont egyikük sem volt megkeseredve.

Igen, en block hiányzik, sosem osztályoztam senkit, nem tudom ennek mi értelme van.

Valaki vagy megfelel és én is megfelelek neki, vagy nem. Annyira nem számítanak ezek a hülye pontok, amiket manapság divat hangoztatni.

27/234 A kérdező kommentje:
a top10-es mű nök valahogy nem vonzanak.
 28/234 anonim ***** válasza:

"Hát kedves kérdező, mindenkinek más a 10-es pasi."

Hát igen, nem sértésnek szánom, de én meg "Fernandót" például bottal se...:)

Nem, kérdező, én állítólag jól nézek ki, de nem tartom magam bomba nőnek.

És képzeld, egyáltalán nem azt tapasztalom, hogy a férfiak többségének annyira bejönnének a "műcsajok".

Utánam jönnek, nyilván a személyiségem miatt is.

Ezeknek a "műcsajoknak" meg irtózatos sok energiába kerül fenntartani a testüket, és még úgy is látom, néha rá kell "mászniuk" a fiúkra. :)

2012. nov. 2. 12:37
 29/234 anonim ***** válasza:
szerintem aki csodaszép, ahhoz többnyire oda sem mernek menni, és megkapja párszor, hogy neked könnyű, mert szép vagy...
2012. nov. 2. 12:38
 30/234 A kérdező kommentje:

látod, máris az egódat véded, és probálod lealacsonyitani a bomba nőket...:D

szerinted egy top nő, akinek az egész élete egy végtelen parádé és álomszerü csodálat, attól nem véletlenül egyenesen RETTEGNEK A FÉRFIAK? A legjobb pasik mennek oda hozzá és azok közül is könyörtelenül szürnie kell, hogy tényleg csak a töle jobbak maradjanak, mert csak azokra tud igazán felnézni, és ez váltja ki a valodi szexuális vonzódást.

2012. nov. 2. 12:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!