Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
"az aktuális partner mindig az elérhetö legjobb vonzópasi lesz."
Igen, ez evolúciós, az ő ösztöneikben az van, hogy a legjobbat válasszák, a tiédben meg az, hogy minél többet megdugj (legalábbis annak kéne lennie).
Érdekes, minden tudomásom szerint a párom férfi, és eddig is csak férfivel volt kapcsolatom, viszont egyikük sem volt megkeseredve.
Igen, en block hiányzik, sosem osztályoztam senkit, nem tudom ennek mi értelme van.
Valaki vagy megfelel és én is megfelelek neki, vagy nem. Annyira nem számítanak ezek a hülye pontok, amiket manapság divat hangoztatni.
"Hát kedves kérdező, mindenkinek más a 10-es pasi."
Hát igen, nem sértésnek szánom, de én meg "Fernandót" például bottal se...:)
Nem, kérdező, én állítólag jól nézek ki, de nem tartom magam bomba nőnek.
És képzeld, egyáltalán nem azt tapasztalom, hogy a férfiak többségének annyira bejönnének a "műcsajok".
Utánam jönnek, nyilván a személyiségem miatt is.
Ezeknek a "műcsajoknak" meg irtózatos sok energiába kerül fenntartani a testüket, és még úgy is látom, néha rá kell "mászniuk" a fiúkra. :)
látod, máris az egódat véded, és probálod lealacsonyitani a bomba nőket...:D
szerinted egy top nő, akinek az egész élete egy végtelen parádé és álomszerü csodálat, attól nem véletlenül egyenesen RETTEGNEK A FÉRFIAK? A legjobb pasik mennek oda hozzá és azok közül is könyörtelenül szürnie kell, hogy tényleg csak a töle jobbak maradjanak, mert csak azokra tud igazán felnézni, és ez váltja ki a valodi szexuális vonzódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!