Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
"Igen, ez evolúciós, az ő ösztöneikben az van, hogy a legjobbat válasszák, a tiédben meg az, hogy minél többet megdugj (legalábbis annak kéne lennie)."
Ez így nem igaz. A férfi ösztöneiben is az van, hogy a választékból előnyben részesítse a legjobbat. Tehát ha 10 nő van ott, és neki döntenie kell, akkor a lehető legéletrevalóbbat, "legalphábbat" fogja először "megdugni". Monogámia esetén főleg, amikor ugyebár elvileg lehetőség sincs rá, hogy több partnere lehessen (persze, csak elméletben).
Egyébként a nők sem monogámok (diverzitás) és szintén a diverzitás miatt erősen eltérő az ízlésük.
Ezért is van annyi fajta férfi.
A két nem között a fő különbség, hogy a férfi, miután lefeküdt a legdominánsabb alphacsajjal, aztán szíves örömest összefekszik a bétákkal, omegákkal is, mert van ideje és számára nem kerül "semmibe".
rá kellett jönnöm az évek során, hogy nőktöl csajozási tanácsot még meghallgatni sem érdemes, mert egyszerüen fogalmatok nincs róla, hogy mit akar a lábatok közt lévő objektum. A kis fejetekkel kitaláltok mindenféle, a szociális normákkal összefésülhetö magyarázatot, ami a tényleges párválasztási jelenségekkel szögesen ellentétes.
Most hogy nem lehet megtanulni, vagy megérteni, hogy ti férfi alatt a himnemüek felső 20%át értitek, a többi fickó majdhogynem láthatatlan.
"szerinted egy top nő, akinek az egész élete egy végtelen parádé és álomszerü csodálat, attól nem véletlenül egyenesen RETTEGNEK A FÉRFIAK? A legjobb pasik mennek oda hozzá és azok közül is könyörtelenül szürnie kell, hogy tényleg csak a töle jobbak maradjanak, mert csak azokra tud igazán felnézni, és ez váltja ki a valodi szexuális vonzódást."
Ha rám célzol, én nem védem az egomat. :)
Nincs az az isten, hogy a mostani kisportolt, egészséges testemet elcserélném 40 kiló csontra, meg hatalmas cickókra. Nekem más szempontok elsődlegesek. :)
Akik meg számomra bejönnek, fiúk, azokat gond nélkül meg is kapom, ne aggódj. :)
"rá kellett jönnöm az évek során, hogy nőktöl csajozási tanácsot még meghallgatni sem érdemes, mert egyszerüen fogalmatok nincs róla, hogy mit akar a lábatok közt lévő objektum."
Dehogynem.
Amire benedvesedik a bugyi. :) Nekem kizárólag a vékony, dekoratív, enyhén sportos, bevállalós, baba arcú fiúkra. :) Képet nem linkelek, mert ők azok, akiket irigységből "leb.ziznak" sokan. Pedig a fiatal lányok 80%-a egyre inkább ilyenekkel jár. :)
A többire bevallom, teljesen immúnis vagyok. :)
22 éves vagyok, küldhetek képet is, hogy elolvashassam a válaszodban majd 100000001. alkalommal is, hogy nincs a külsőmmel baj. Pedig van.
(a nők majd akkor sirjanak, ha több éven keresztül nem kellenek majd senkinek. Mert a nők általában akkor sirnak, ha nem kellenek a felső 20%ba eső pasiknak)
Nekem meg a nagy férfias, sármos emberkék ilyenek :)
Ízlések és pofonok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!