Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/234 anonim ***** válasza:

"Igen, ez evolúciós, az ő ösztöneikben az van, hogy a legjobbat válasszák, a tiédben meg az, hogy minél többet megdugj (legalábbis annak kéne lennie)."

Ez így nem igaz. A férfi ösztöneiben is az van, hogy a választékból előnyben részesítse a legjobbat. Tehát ha 10 nő van ott, és neki döntenie kell, akkor a lehető legéletrevalóbbat, "legalphábbat" fogja először "megdugni". Monogámia esetén főleg, amikor ugyebár elvileg lehetőség sincs rá, hogy több partnere lehessen (persze, csak elméletben).

Egyébként a nők sem monogámok (diverzitás) és szintén a diverzitás miatt erősen eltérő az ízlésük.

Ezért is van annyi fajta férfi.

A két nem között a fő különbség, hogy a férfi, miután lefeküdt a legdominánsabb alphacsajjal, aztán szíves örömest összefekszik a bétákkal, omegákkal is, mert van ideje és számára nem kerül "semmibe".

2012. nov. 2. 12:41
 32/234 anonim ***** válasza:
Kérdező, te neked inkább pszichológus kellene, súlyos önértékelési gondokkal küzdesz, amit próbálsz a nőkre kivetíteni, mintha ők lennének a "rosszak"... szánalmas az ilyen viselkedés
2012. nov. 2. 12:42
 33/234 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

No, ők ketten 10-esek. Mindkettőt ismerem személyesen is és emberileg is 10-esek, csak külső alapján senkire sem mondom azt, hogy főnyeremény. 22L.

34/234 A kérdező kommentje:

rá kellett jönnöm az évek során, hogy nőktöl csajozási tanácsot még meghallgatni sem érdemes, mert egyszerüen fogalmatok nincs róla, hogy mit akar a lábatok közt lévő objektum. A kis fejetekkel kitaláltok mindenféle, a szociális normákkal összefésülhetö magyarázatot, ami a tényleges párválasztási jelenségekkel szögesen ellentétes.

Most hogy nem lehet megtanulni, vagy megérteni, hogy ti férfi alatt a himnemüek felső 20%át értitek, a többi fickó majdhogynem láthatatlan.

35/234 anonim ***** válasza:

"szerinted egy top nő, akinek az egész élete egy végtelen parádé és álomszerü csodálat, attól nem véletlenül egyenesen RETTEGNEK A FÉRFIAK? A legjobb pasik mennek oda hozzá és azok közül is könyörtelenül szürnie kell, hogy tényleg csak a töle jobbak maradjanak, mert csak azokra tud igazán felnézni, és ez váltja ki a valodi szexuális vonzódást."

Ha rám célzol, én nem védem az egomat. :)

Nincs az az isten, hogy a mostani kisportolt, egészséges testemet elcserélném 40 kiló csontra, meg hatalmas cickókra. Nekem más szempontok elsődlegesek. :)

Akik meg számomra bejönnek, fiúk, azokat gond nélkül meg is kapom, ne aggódj. :)

36/234 anonim ***** válasza:
Ha lany lennel akkor lennel csak igazan megkeseredett!!! Naponta olyan notipusokat allitanak eled, a tv....Meg minden szar, hogy 2naponta fekudhetnenk a plasztikai sebesznel!
 37/234 anonim ***** válasza:
Megmondanád kérdező, hány éves vagy, hogy ennyire a külsőség dominál nálad? Szerinted aki szép, annál ott a bölcsek köve és előtte hever minden?
2012. nov. 2. 12:43
 38/234 anonim ***** válasza:

"rá kellett jönnöm az évek során, hogy nőktöl csajozási tanácsot még meghallgatni sem érdemes, mert egyszerüen fogalmatok nincs róla, hogy mit akar a lábatok közt lévő objektum."

Dehogynem.

Amire benedvesedik a bugyi. :) Nekem kizárólag a vékony, dekoratív, enyhén sportos, bevállalós, baba arcú fiúkra. :) Képet nem linkelek, mert ők azok, akiket irigységből "leb.ziznak" sokan. Pedig a fiatal lányok 80%-a egyre inkább ilyenekkel jár. :)

A többire bevallom, teljesen immúnis vagyok. :)

2012. nov. 2. 12:44
 39/234 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok, küldhetek képet is, hogy elolvashassam a válaszodban majd 100000001. alkalommal is, hogy nincs a külsőmmel baj. Pedig van.

(a nők majd akkor sirjanak, ha több éven keresztül nem kellenek majd senkinek. Mert a nők általában akkor sirnak, ha nem kellenek a felső 20%ba eső pasiknak)

2012. nov. 2. 12:45
 40/234 anonim ***** válasza:

Nekem meg a nagy férfias, sármos emberkék ilyenek :)

Ízlések és pofonok :)

2012. nov. 2. 12:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!