Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ilyen jellegű plasztikai beavatkozásra lenne szüksége a kérdezőnek:

[link]

2024. ápr. 1. 19:25
 52/116 anonim ***** válasza:
Vagyis ahogy tippeltem, a csontrendszereddel van a gond, kérdező.
2024. ápr. 1. 19:26
 53/116 anonim ***** válasza:
#52 voltam, korrigálom magam: csontSZERKEZETEDDEL
2024. ápr. 1. 19:26
 54/116 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, NE KÜLDJ KÉPET! Légy észnél, legyen benned ennyi önvédelem! Írom ezt szintén ronda, de 10+ évvel idősebb nőként. Az a legjobb, ha te sem készítesz magadról és másoknak sem engeded. De ha mégis, fel ne kerüljön semmilyen felületre! Itt pláne ne oszd meg senkivel, van a háttérben egy aljas hiénabanda...
2024. ápr. 1. 19:27
 55/116 A kérdező kommentje:
Igen, a csontszerkezetemmel !!!! Mi mással lehetne??!
2024. ápr. 1. 19:29
 56/116 anonim ***** válasza:
75%
Én nem csodálkozom, hogy még a kutya is elfordul tőled komolyan. Óriási hányinger vagy viccen kívül. Taszító vagy nagyon.
2024. ápr. 1. 19:29
 57/116 anonim ***** válasza:
100%
#55: porccal, például, ami NEM CSONT. (Az orrcimpa például porc, ha jól tudom.)
2024. ápr. 1. 19:31
 58/116 anonim ***** válasza:
100%
#55: mellesleg ideje lenne kihúzni a fejedet a s*ggedből, nem csak a tiéddel azonos jellegű plasztikai problémák léteznek a világon, és a világ sem a te nyomorod körül forog ám.
2024. ápr. 1. 19:32
 59/116 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként meg, kérdező, te egyfajta kifordított jellegű narcizmusban szenvedsz, de ez attól még simán narcizmus.
2024. ápr. 1. 19:33
 60/116 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit. Nem kell több válasz!! Én igazságot akartam, de csak álszent vagy megalázó válaszokat kapom. Menjetek a fenébe!
2024. ápr. 1. 19:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!