Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/116 anonim ***** válasza:
70%
Igen az vagy hülye picsa.És még ostoba és buta.Milyen igazságért jöttél ide???Ásd el magad remélem nem szaporodsz igy is sok a hülye.
2024. ápr. 1. 18:39
 32/116 A kérdező kommentje:
De egy beképzeld barom f@szkalap vagy.
2024. ápr. 1. 18:41
 33/116 anonim ***** válasza:
57%
Detti ?
2024. ápr. 1. 18:42
 34/116 anonim ***** válasza:
89%
Akkor már csak azt áruld el, hogy mi lenne erre a kérdésre az a válasz amire azt gondolod, hogy uuu ez nagyon hasznos volt, ennek most örülök. Na?
2024. ápr. 1. 18:43
 35/116 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy miért kellene szerinted bárkinek a szemébe mondani, hogy ronda? Azzal hol lennél előrébb? Meg milyen helyzetben kerül szóba egyáltalán, hogy a külsődről a szemedbe kelljen véleményt mondani? A válaszaid alapján gondolom valami hisztis pitsa lehetsz az életben aki folyton nyavalyog, hogy jajj de szar a hajam, jaj de csúnya a bőröm, dagadt vagyok, stb, ilyenkor nyilván mindenki azt mondja, hogy dehogy is, hogy abbahagyd a rinyát.
2024. ápr. 1. 18:51
 36/116 anonim ***** válasza:
Volt már barátod ?
2024. ápr. 1. 18:59
 37/116 anonim ***** válasza:
66%
Honnan tudod, hogy mit beszélnek a hátad mögött?
2024. ápr. 1. 19:02
 38/116 A kérdező kommentje:

Nem volt és ilyen rondán nem csodálom. Szerintem semmi jót nem érdemlek meg.

Onnan, hogy már többször, meghallottam, hogy rólam beszélnek titokban.

2024. ápr. 1. 19:06
 39/116 anonim ***** válasza:
Mi az ami ronda rajtad ?
2024. ápr. 1. 19:07
 40/116 A kérdező kommentje:
Az arcom
2024. ápr. 1. 19:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!