Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudozik mindenki?
Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.
Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.
79 vagyok.
Ez nem vallomás volt hanem inkább tény.
Ha valaki nem tetszik azzal nem vagyok együtt.
Ez alól 2 esetben van kivétel.
1,ha az illetőnek annyira nem megy a párkeresés, hogy bárkivel összejönne csak azért, hogy legyen valakije végre.
Ezt én elég gerinctelennek gondolom mert a másik felet csak kihasználja értelmileg és valószínűleg testileg is.
Ennél aljasabb dolgot nem nagyon tud egy emver a másik ellen elkövetni.
2,ez az az eset amikor a barátság alakul át idővel szerelemmel. Itt kezdetben ninca vonzódás de idővel valami miatt kialakul.
Én nem hazudtam neked. Megmondtam, ha tetszenél akkor akarnálak ha meg nem akkor nem.
Ez ennyire egyszerű.
Meg azt elég egyértelműen lehet látni és érzékelni ha egy férfi akar tőled valamit.
Nálad van baj kisapám. Igaza volt a felmérésnek, hogy sok magyarnak van baja a szövegértéssel. De nem hibáztatom öket. Orbánka leépítette az oktatási rendszert szépen.
Örülük, hogy nem Mo-on mentem suliba.
Őszintén nem értem, mi értelme lenne valakinek az arcába mondani, hogy ronda. A kibeszélés aljas dolog, ebben egyetértünk, de nem látom mi haszna lenne abból bárkinek, ha a barátai folyton azt mondogatnák neki, hogy ronda. Van egy nagyon durván elhízott barátnőm, szegénynek az arca sem a legszebb, de leginkább a bőrhibák és a plusz súlya miatt. Mondogassam a szemébe, hogy dagadt? Minek? Nem hiszem, hogy ne tudna róla, szóba soha nem hozza, akkor meg mit érnék el vele, ha piszkálnám ezzel? Ettől függetlenül egy hihetetlenül kedves nő, rengeteget segített nekem az évek folyamán, igyekszem ezt viszonozni neki, amivel csak tudom, és a barátja lenni. Ha valaha segítséget kérne a fogyásban, akkor állnék rendelkezésére. De kéretlen tanácsot adni pont ugyanolyan bunkóság, mint kibeszélni.
Visszatérve, az emberek nagy része alapvetően nem szereti megbántani a másikat, konfrontálódni, így inkább hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!