Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki hazudozik, idegenekkel flörtöl, félrelép?
Úgy értem komoly kapcsolatban. Nem rólam van szó, hanem a jelenségről. Szóval miért nem lehet nyílt kártyákkal játszani a hazudozás, kikacsintgatás helyett? Férjes nők kezdenek ki velem, szexchateznek, stb, miközben otthon meg játszák a kedves feleséget, meg templomba mennek a férjükkel. A szingli nők meg párhuzamosan randiznak 5 férfivel, és úgy válogatnak közülünk, mint a hentesnél a sertéscombok között. Nem vagyok prűd, keresse mindenki a párját oké, de ettől a képmutatástól, játszmázástól sokszor már szinte undorodom.
Érzelmi Gazdálkodj okosan, vagy sakkparti megy, elképesztő.
A kérdés: csak engem zavar ez, vagy másnak is visszataszító? Mi a véleményed? Jöhet hideg- meleg, én mindenkinek zöldet nyomok.
Oké, bocsánat, akinek nem inge.
Nyilván nem mindenki ilyen. De azt látom, hogy manapság ez a " divat". 20 éve nem volt ennyire elterjedt, pedig már akkor is felnőtt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!