Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudozik mindenki?
Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.
Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.
#77: "Barátnak szerintem nem vagy rossz.
A #75ből látszik hogy nem vagy buta és szeretsz odaszúrni néha."
Javíts ki, ha tévedek, de ezek szerint a "szeret odaszúrni néha" az számodra egy olyan tulajdonság, amitől az illető barátnak való lesz?
#92 nem pont így kellett volna fogalmaznom.
Arra gondoltam, hogy visszaszól és nem hagyja magát.
Erre gondoltam az odaszúrni alatt.
Kérdező, szeretnél változtatni azon ami a külsődön zavar ?
Ha igen akkor van erre orvosi értelemben lehetőség ?
95. Elfogadnám.
96. Van de rohadt drága
#97: "Már volt, hogy kitettem egy képet ide és azt kaptam és valaki oda jött trollkodni és olyanokat írt, hogy nyugodjak meg, nem látszik, hogy transz vagyok meg hasonlók, holott a születésem óta lány vagyok."
Itt azt, amikor valaki tényleg őszinte volt, te trollkodásnak minősítetted, úgyhogy ennek fényében elég nehéz elhinni, hogy csak úgy mindenfajta zúgolódás nélkül elfogadnád, ha valaki a képedbe mondaná az igazat, már bocs. Szóval akkor most melyik reakciód a hazugság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!