Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 anonim ***** válasza:
64%
De kerdezo nem tudod kikerülni sehol, hogy a másik ne beszéljen ki mással téged. A legtöbb ember ilyen. Nem őszinték, teszik magukat a másik előtt, a hátuk mögött meg kibeszélik egymást vagy azért mert csúnya, vagy azért mert szegény, gazdag, szép, buta, erkölcsös, mert milyen csúnya autója van. Bármi miatt, de tényleg. Az olyan embereket le kell szarni, vagy neked is jópofizni velük.
2024. ápr. 1. 18:19
 22/116 anonim ***** válasza:
78%
Te amúgy nem ronda vagy, hanem egy provokatív buta liba/incel pasi.
2024. ápr. 1. 18:21
 23/116 A kérdező kommentje:
22. Provokatív buta liba vagy incel pasi? Mmmm. Lány vagyok, tehát incel pasi már nem vagyok. Nem vagyok provokatív sem buta sem, csak azért, mert konfrontállak azzal a ténnyel, hogy az emberek álszentek és gerinctelenek.
2024. ápr. 1. 18:24
 24/116 anonim ***** válasza:
76%

A szépség szubjektív.

Ha pl rohadt a fogsorod az nem lehet szubjektív mert az ronda.

Ha neked hullámos barna hajad van az lehet szubjektíven szép.

Van akinek tetszik és van akinek nem.

2024. ápr. 1. 18:25
 25/116 anonim ***** válasza:

Ha valóban lány vagy és nem vagy buta, akkor marad az, hogy provokatív vagy méghozzá szándékosan.

És igen, az emberek hazdunak és gerinctelenek. Majdnem mind az, de nem ilyen szempontból azok, hogy jaj nem mondják, hogy ronda vagyok, pedig amúgy de. Sokkal értelmesebb lett volna ha felraksz egy képet magadról és full idegen emberektől kérsz véleményt, hogy mit gondolnak rólad. De te nem vagy buta, szóval nem ezt tetted.

2024. ápr. 1. 18:28
 26/116 A kérdező kommentje:

Miért mutogassam magam?

Már volt, hogy kitettem egy képet ide és azt kaptam és valaki oda jött trollkodni és olyanokat írt, hogy nyugodjak meg, nem látszik, hogy transz vagyok meg hasonlók, holott a születésem óta lány vagyok.

2024. ápr. 1. 18:31
 27/116 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem az ilyen kérdések 90%-át valamelyik incel kérdéseket kiíró degenerált írja. Vagy, mert ez a perverziója, vagy most jól be akar vele valamit bizonyítani, nem tudom. De, milyen érdekes, hogy elfogytak az incelek, jöttek a tipikus incel hisztik női megfelelői...

De, tegyük fel, hogy valóban egy komplexusos, alulszocializált, sértődékeny "engem a világ bánt" típusú picsa vagy. Nos, nem tudom melyik opció a kellemetlenebb számodra, de...

1) Az emberek azért használják a kegyes hazugságokat, mert jobb tőle a hangulat, mintha bunkóznak. Ha nem akarsz kegyes hazugságot, ne hangoztasd a nyomorod. A legtöbb ilyen hazugság kikényszerített.

Ennek remek példája nővérem, aki kövér és régen rendszeresen kínozta azzal a párját, hogy nyíltan rákérdezett, kövér-e a pasi szerint. Gondolhatod, nem volt jo válasz, nert vagy azon memt a patália, hogy szegény kicsi ő, hogy mondhat ilyet a párja, vagy azon, hogy a srác hazudik. Nevetséges. Ennek egy fajtája, mikor valaki látványosan szenved valami vélt/valós külső/anyagi/jellembeli nem kívánatos tulajdonságán, várva, akár kikényszerítve a reakciót a "közönségtől".

Beszélgess velük hobbiról, időjárásról, kefélésről, bármiről, ami nem nyavajgás és, amibe nem fűzöd bele valahogy és máris megtizedelődik a probléma megjelenésének gyakorisága.

2) a szépség egy nagyon tág körben bizony relatív, ettől függetlenül persze van minden tarsadalomnak egy objektív képe a szépről és a csúnyáról. Minél tobb ponton egyezel valamelyikkel, annál kevésbé jobban, vagy valószínű, hogy szépnek látnak. Ettől függetlenül nem mindenki hazudik, aki nem erősít rá a komplexusaidra.

3) szinte nincs olyan hiba a külső terén, ami nőként kis rásegítéssel ne lenne javítható legalább optikailag. Megfelelő ruha, smink, stílus, kozmetikus, ha a bőröddel van gond, vagy hormon vizsgálatok, szőrre IPL stb. Tehát, az ápolt vagyok abban az esetben bizony kevés, ha valami alap gond van a külsőddel.

4) Mindig vannak szemét emberek a tàrsaságban, akik, ha nem a külsődet, majd mást kritizálnak. De, a külsőt a legegyszerűbb. Lásd helyi incelek, meg a dagadt modell problémája. Nem is tudom, hogy hívták, de sokáig futott a képe. Valami magyar csaj.

2024. ápr. 1. 18:32
 28/116 anonim ***** válasza:
62%

Jaaa és ami lemaradt a 27-ből, igen kislány, az emberek alapvetően gonoszak. Ölik, kibeszélik, érzelmileg, vagy fizikálisan kínozzák, jobb esetben csak magasról leszarják egymást. Szomorú.

Keress barátokat. A legtöbb ember, csak a sajátjaihoz lojális. Vagy vonulj ki a társadalomból és élj állatokkal. Ők jófejek.

2024. ápr. 1. 18:34
 29/116 A kérdező kommentje:
Hülye picsa? Én ide az igazságért jöttem és én vagyok a picsa?
2024. ápr. 1. 18:36
 30/116 anonim ***** válasza:
18%

Nem vagy hülye. Nagyjából jól látod az embereket. Így viselkedik a nagy részük de ez ellen nem tudsz tenni semmit.

Én kíváncsi lennék rá hogy hogy nézel ki.

2024. ápr. 1. 18:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!