Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 A kérdező kommentje:
Mind gerinctelenek vagytok.
2024. ápr. 1. 18:09
 12/116 anonim ***** válasza:
83%

Ha neked mindenki álszent aki nem azt mondja amit te hallani akarsz akkor kezdem azzal, hogy:

1. Ronda vagy, bár nem is láttalak.

2. A szexuális vonzalom nem feltétlenül van meg attól függően, hogy szép a másik.

3. Nagyon sok dolog számít a külsőd mellett, tehát ha adnál magadra, jó lenne a személyiséged már nem is lennél ronda.

2024. ápr. 1. 18:10
 13/116 anonim ***** válasza:
97%

a kegyes hazugság is csak egy udvariassági forma. Kibeszélni nem kellene, ezért érthető a felháborodás, de azért nem, hogy mondja a szemedbe, hogy ronda vagy. Alapvető társalgási etikett.

Ne beszéljen ki a hátad mögött, ezzel az 1 résszel értek egyet.

2024. ápr. 1. 18:14
 14/116 A kérdező kommentje:

Annyit mondok, hogy adok magamra. Nem kell feltételes módban beszélned az ápoltságomról.

De látom, azért benned is gerinctelenség és álszentség.

2024. ápr. 1. 18:14
 15/116 anonim ***** válasza:
80%

Én nem érzem magamat sem gerinctelennek és álszent sem vagyok.

Ha nem tetszel nekem akkor azt egyertelműen megmondom és nem kell hozzá megsértenem sem téged.

Így a legtisztább és nincsenek felesleges körök.

2024. ápr. 1. 18:17
 16/116 anonim ***** válasza:
90%
A válaszaidból úgy látom, nem a külsőd a nagyobb probléma. Megkeseredett, negatív személyiségjegyek rombolják az emberi kapcsolataidat, nem a külsőd.
2024. ápr. 1. 18:18
 17/116 anonim ***** válasza:
85%

Bennem semmi álszentség nincsen. Ronda vagy, mert rondanák érzed magad. Ennyi. Ha ezt a negativitást sugárzod magadból akkor ne csodálkozz, ha kerülnek. Neked a személyiséged sem jó, ha így viselkedsz, szóval még nem változol, maradsz ilyen megkeseredett. Nem is értem mit szeretnél ezzel a kérdéssel.

18/116 anonim ***** válasza:
12%

14: Nekem ez külön kedvencem az általad említettek mellett, hogy sokak fejében a ronda = nem ad magára, ápolatlan, igénytelen. Nem tudom, ezek hol élnek, hogy mintha sosem láttak volna szimplán csak ronda embert. Azon nem segít, ha "ad magára".

A másik, hogy ha ronda, akkor automatikusan az van, hogy neeem, nyilván nem az, csak szar a személyisége meg persze a jolly joker: önbizalomhiányos, önértékelési zavaros...

19/116 anonim ***** válasza:

Bocs, #12 vagyok. Ez lemaradt.

Szóval #14.

20/116 A kérdező kommentje:
De azért azt fújod mint a többi, hogy a szépség szubjektív, holott nem. Hazudoztok mind, de nem tudjátok, hogy ez jobban árt mint használ.
2024. ápr. 1. 18:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!