Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/116 anonim ***** válasza:
79%
De kit érdekel hogy más mit gondol? A rondaság kívülről csak egy negatívum, de belülről katasztrófa.
2024. ápr. 1. 17:58
 2/116 anonim ***** válasza:
88%

Amíg nem láttunk, nem tudhatjuk, hogy ronda vagy, vagy önbizalomhiányos. A szépség szubjektív pedig nem közhely, hanem így van. Képzeld, én is ismerek olyan srácot, akire azt mondom, hogy még így férfi szemmel nézve is eléggé kicseszett vele az élet, ennek ellenére egész szép barátnője lett. Nyilván nőben is ismerek ilyet. Szerintem mindenki ismer legalább 1-2 ilyet.

Amúgy meg nem hazudnak, csak tapintatosak, de ha őszinte véleményt akarsz, komolyan mondom küldj egy képet privátban és megmondom őszintén.

2024. ápr. 1. 17:59
 3/116 A kérdező kommentje:
Basszus és még mindig álszentek.
2024. ápr. 1. 18:03
 4/116 anonim ***** válasza:
86%

hát ez jó :D figyelj, attól, hogy tudod hogy ronda vagy, még nem akarnak ezzel megbántani, hogy felhozzák. Egyrészt nem tudhatják, hogy te ezzel tisztában vagy, mindenki másképp látja magát, vagy nem zavarja, nem hangsúlyos neki.

De még ha tudják is, akkor sem mondja ki nyíltan ezt az ember, mert az nyilván nem esik jól neked, hogy valamiben alulmaradsz. Tehát attól, hogy még valami tény, te is tudod, én is tudom, de azzal, hogy felemlítem a fájó pontot, még tahó vagyok.

2024. ápr. 1. 18:03
 5/116 anonim ***** válasza:
86%
Attól jobban éreznéd magad, hogy a szemedbe mondják: Bocs, nem ismerkedem veled, mert ronda vagy? A tapintatosságot ne mosd már össze a hazudozással.
2024. ápr. 1. 18:06
 6/116 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tudom miért vársz el őszinteséget. Ha szép lennél a hátad mögött akkor is kibeszélne egy pár ember ugyanúgy. Az olyan emberekkel akik csak a külsőt nézik kár foglalkozni. Csak magadnak ártasz.
 7/116 anonim ***** válasza:
97%

Ennek van egy nagyon egyszerű oka.

Senki nem szereti hallani ha nem jó valamiben vagy ha nem néz ki jól

Ha valakinek belemondod a szemébe,hogy ronda akkor bunkónak fog gondolni.

Ha folyamatosan őszinte vagy akkor megutálnak mert kimondod azt is amit ők is tudnak valószínűleg de nem akarnak hallani.

Régen én próbáltam mindíg őszinte lenni és sokan bunkónak gondoltak és inkább kerültek.

Ma már kozmetikázom a véleményemet és a környezetemben is jobb így a légkör.

Te szeretnéd azt hallani, hogy mások nyíltan rondának neveznek téged ?

Szerintem nem.

8/116 anonim ***** válasza:
76%

Oké, akkor tessék: g*ci ronda vagy és sose lesz senkid, senki nem fog szeretni sose, mert minden csak a külső!!!!!444!!

Legyél boldog...

2024. ápr. 1. 18:07
 9/116 A kérdező kommentje:
Itt a kegyes hazugságokról van szó és a gerinctelenségről 4 és 5. Az jobban fáj, ha valaki a hátam mögött beszél ki, de nekem meg jópofizik.
2024. ápr. 1. 18:08
 10/116 anonim ***** válasza:
73%
Ronda vagy csá.Tessék most jobban érzed magad?De a legnagyobb baj nem ezzel van...
2024. ápr. 1. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!