Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
 71/116 A kérdező kommentje:
Már bocs, de a self-indulgent nem ebben a kontextusban szokták használni, de mindegy.
2024. ápr. 1. 20:08
 72/116 anonim ***** válasza:
#71: én anyanyelvi környezetben találkoztam vele ilyen kontextusban is, mármint hogy az illető a saját nyomorúságában tocsog, tehát nem csak pozitív értelemben érthető.
2024. ápr. 1. 20:11
 73/116 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csontszerkezeteddel van a gond akkor keress fel olyan plasztikai klinikát konzultációra ahol ezzel foglalkoznak.

Ennek így nincs értelme, hogy gyűlölöd saját magadat.

Valószínűleg nem lesz olcsó de utánna külsőség nem lesz ok arra, hogy egyedül legyél.

2024. ápr. 1. 20:15
 74/116 anonim ***** válasza:

Még ajánlanék figyelmedbe négy könyvet Dr. Joe Dispenzától, kérdező:

Engedd el önmagad... és válj új emberré (Breaking the Habit of Being Yourself)

Válj természetfelettivé (Becoming Supernatural)

A placebo te magad légy (You Are The Placebo)

Fejleszd a gondolkodásod (Evolve Your Brain)

2024. ápr. 1. 20:17
 75/116 A kérdező kommentje:

Én meg anyanyelvü környezetben jártam iskolába. De ha nem hiszed el belinkelek neked ide pár jó online szótárat:

[link]

[link]

[link]

''You're wallowing in self-pity'' jobban és természetesebben közvetíti mondanivalód.

A self-indulgent az azt jelenti, hogy megengeded magadnak, hogy élvezz valamit, sokszor nagy mennyiségben.

Üdv

A hülye hisztis picsa.

2024. ápr. 1. 20:18
 76/116 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a #73-ashoz, azzal a kiegészítéssel, hogy ne TÖKÉLETESSÉGET, hanem JELENTŐS JAVULÁST várj el végeredményként a plasztikai beavatkozástól, kérdező.
2024. ápr. 1. 20:18
 77/116 anonim ***** válasza:
0%

Barátnak szerintem nem vagy rossz.

A #75ből látszik hogy nem vagy buta és szeretsz odaszúrni néha.

2024. ápr. 1. 20:25
 78/116 A kérdező kommentje:

77. Én nem vagyok rossz ember alapjában véve. De nekem a kegyes hazugságok mennek az agyamra illetve a sok álszent és gerinctelen emberek, akik azt szajkózzák, hogy a szépség szubjektív és, hogy nem csak ez számít. De nekem mindig ezt b@szták az arcomba:

''One can only f*ck the body and never the sole''

Ebböl következik, hogy a külsö fontosabb...

2024. ápr. 1. 20:29
 79/116 anonim ***** válasza:
100%

Az a mondás, hogy a külső megfog a benső megtart szerintem a legközelebb áll a valósághoz.

Nem tudnék olyan nővel lefeküdni aki nem tetszik de olyannal sem maradnék sokáig aki jól néz ki de sz@r jelleme van.

2024. ápr. 1. 20:36
 80/116 anonim ***** válasza:
100%
Létezik make love is, ott nemcsak a body számít kérdező...
2024. ápr. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!