Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudozik mindenki?
Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.
Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.
Vannak esetek amikor állami támogatással is végeznek szépészeti beavatkozásokat.
Ezt csak akkor ha orvos által is indokolt a beavatkozás.
Nem tudom mi a probléma pontosan de ha ilyen drága akkor lehet megérne egy próbát az utánajárás.
Ha csak egy jelentős részét átvállalná az állam már megérné.
A szépség nem szubjektív ez igaz
Ez csak egy klisé baromság
De a kérdés önsajnálat
kerdezo most kerdeztem meg a ferjemtol hogy volt e nala olyan es hogyan intezte ha egy cswunya no szeretett volna vele hjarni de o nem. a valasz az volt hogy egyszeruen nem vett rola tudomast nem viszonozta a kozeledest, de semmikeppen nem mondta volna a szemebe hogy a csunyasaga az oka ennek.
en mint no siman megmondtam a csunya pasinak hogy a kulseje miatt nem akarok tole semmit. eloszor tapintatos formaban de mivel nem akart erteni a szobol, kereken megmondtam hogy bocs de nagyon csunya vagy es nem talalok semmi vonzot benned. nem tudom hogyan esett neki de nem is erdekelt. Miert akarnad hogy a kepedbe mondjak hogy csunya vagy nem kellesz? az hogyan esne neked?
"Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla."
Hol figyeltél meg ilyet? Mikor, hol és kik között kerül egyáltalán szóba, hogy valaki szép-e vagy nem?
Én még soha nem találkoztam ilyesmivel. Más dolgokról szoktam beszélni/beszélgetni.
55/109 A kérdező kommentje:
Igen, a csontszerkezetemmel !!!! Mi mással lehetne??!
Honnan tudhatnánk, ha még nem láttunk?
Így kérsz segítséget, hogy bántod azokat, akik egyáltalán foglalkoznak a problémáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!