Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 A kérdező kommentje:
Itt az Euban.: 50 és 60 ezer euró között van
2024. ápr. 1. 21:21
 102/116 anonim ***** válasza:

Vannak esetek amikor állami támogatással is végeznek szépészeti beavatkozásokat.

Ezt csak akkor ha orvos által is indokolt a beavatkozás.

Nem tudom mi a probléma pontosan de ha ilyen drága akkor lehet megérne egy próbát az utánajárás.

Ha csak egy jelentős részét átvállalná az állam már megérné.

2024. ápr. 1. 21:29
 103/116 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy nálam rondább vagy.....
2024. ápr. 1. 22:59
 104/116 anonim ***** válasza:
100%

A szépség nem szubjektív ez igaz

Ez csak egy klisé baromság

De a kérdés önsajnálat

2024. ápr. 2. 03:47
 105/116 anonim ***** válasza:
73%

kerdezo most kerdeztem meg a ferjemtol hogy volt e nala olyan es hogyan intezte ha egy cswunya no szeretett volna vele hjarni de o nem. a valasz az volt hogy egyszeruen nem vett rola tudomast nem viszonozta a kozeledest, de semmikeppen nem mondta volna a szemebe hogy a csunyasaga az oka ennek.

en mint no siman megmondtam a csunya pasinak hogy a kulseje miatt nem akarok tole semmit. eloszor tapintatos formaban de mivel nem akart erteni a szobol, kereken megmondtam hogy bocs de nagyon csunya vagy es nem talalok semmi vonzot benned. nem tudom hogyan esett neki de nem is erdekelt. Miert akarnad hogy a kepedbe mondjak hogy csunya vagy nem kellesz? az hogyan esne neked?

2024. ápr. 6. 12:29
 106/116 anonim ***** válasza:
utolso vagyok megegyszer. a ferjem elolvasta ezt a topicot es aztmondta ha valaki ennyire vagyik arra hogy az arcaba kapja azt ami faj neki akkor ki kell elegiteni ezt a vagyat. viszont azt is mondta hogy ez mazochizmus es semmi mas. tehat remeljuk hogy talalkozol majd egy ferfivel aki azt mondja bocs de nem kellesz mert olyan ronda vagy amilyennel en meg nem is talalkoztam. ha ez kell akkor keress egy nagyon jokepu narcisztikus szemelyisegu fiatal fiut, kezdemenyezz nala, ne felj gond nelkul a kepedbe vagja es meg lehetoleg jo nagy tarsasag elott osztja ki neked a kivant mondatot.
2024. ápr. 6. 12:39
 107/116 A kérdező kommentje:
Nem ez a válasz a kérdésemre,de mind1
2024. ápr. 6. 12:57
 108/116 anonim ***** válasza:

"Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla."

Hol figyeltél meg ilyet? Mikor, hol és kik között kerül egyáltalán szóba, hogy valaki szép-e vagy nem?

Én még soha nem találkoztam ilyesmivel. Más dolgokról szoktam beszélni/beszélgetni.

2024. ápr. 6. 15:13
 109/116 A kérdező kommentje:
Folytasd az álszenteskedést.
2024. ápr. 6. 15:18
 110/116 anonim ***** válasza:
100%

55/109 A kérdező kommentje:

Igen, a csontszerkezetemmel !!!! Mi mással lehetne??!

Honnan tudhatnánk, ha még nem láttunk?

Így kérsz segítséget, hogy bántod azokat, akik egyáltalán foglalkoznak a problémáddal?

2024. ápr. 6. 15:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!