Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/116 anonim ***** válasza:
Kik beszéltek rólad és mit mondtak?
2024. ápr. 1. 19:11
 42/116 anonim ***** válasza:
van rá esély, hogy megmutasd az arcod ?
2024. ápr. 1. 19:13
 43/116 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező,igen, hülye picsa, de, ha úgy jobb, hisztis picsa. Ez a véleményem, mert csak vergődsz, kötegszel és semmi nem jó. Leírtam a véleményem cenzúra nélkül, az se tetszett, előrrébb a kegyesebb verzió se, de te se tudod, mit akarsz. Ez a hisztis, avagy hülye picsa jellemzése gyakorlatilag. Én írtam a 27-et, a 31-hez semmi közöm, de kb egyetértek a mondandóval, a stílus nagyon gáz. A lelkivilágoddal és viselkedéseddel én se javaslok gyereket. Szerencsére, még sok időd van felnőni, de az nem megy ezzel a látványos hisztivel. Ebbe legfeljebb beleragadni lehet. Lásd nővérem, aki itt tart 40 évesen is, ahol te 20 évesen.
2024. ápr. 1. 19:15
 44/116 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok elégedett, mert mind kegyes hazugságokat fabrikáltok!!!!!!!!!!!!
2024. ápr. 1. 19:17
 45/116 anonim ***** válasza:
93%
De ki vagy te, hogy megmond a másiknak, hogy mit mondjon neked vagy másnak? Az Atya Úristen? Nem vagy. Csak egy hlye pitsa vagy.
2024. ápr. 1. 19:18
 46/116 A kérdező kommentje:
Te meg egy álszent gerincetelen f@szfej vagy.
2024. ápr. 1. 19:21
 47/116 anonim ***** válasza:
Naaa, mit mondanak?
2024. ápr. 1. 19:22
 48/116 anonim ***** válasza:
Ha küldöd egy képet megmondom neked mi a gond és nem fogok hazudni.
2024. ápr. 1. 19:23
 49/116 A kérdező kommentje:
Rendben 48, de privátban. Ha akarod írj rám
2024. ápr. 1. 19:24
 50/116 A kérdező kommentje:
47, azt hogy ronda az arcom és tisztára hapsi fejem van.
2024. ápr. 1. 19:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!