Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudozik mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20-as évei elején járó lány vagyok és objektíven ronda és ez itt most nem arról szól, hogy elkezdjetek rólam vitázni, azzal hogy felhozzátok a barom ''A szépség szubjektív és a rondaság is'' platitűdöket.

Hanem ez a téma: Egyre többször megfigyeltem, hogy az emberek sokszor valakinek a szemébe hazudnak, hogy nem csúnya,stb, de amint az az egyén nincs jelen, azonnal elkezdenek negatív kommenteket tenni róla. Ennyi gerincesség nincs az emberekben, hogy megmondják? Ez már velem is megesett. Arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatok területén alkalmazott ''A szépség szubjektív'' is egy nagy hazugság és az emberek álszentségének egy nagy jele.

2024. ápr. 1. 17:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/116 anonim ***** válasza:
100%

Itt a gond nem csak azzal van, hogy mások nem mondják neked a szemedbe ha csúnyának tartanak.

Az is nagy gond, hogy te elvárod, hogy mások úgy viselkedjenek veled amitől ők kényelmetlenül éreznék magukat.

Mivel vagy akkor te jobb tőlük ?

2024. ápr. 6. 16:55
 112/116 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jobb.De az emberek álszentek
2024. ápr. 6. 16:59
 113/116 anonim ***** válasza:

A többség igen. Aki meg nem az azt elkerülik mert senki nem akarja magáról mindíg az igazat hallani.

Pl

Elmész fodrászhoz, ott hagysz x összeget. Neked nagyon tetszik a végeredmény de másnap 10ből 9 kollégád azt mondja, hogy szar lett szerintük.

Az addigi jó kedved azonnal elmúlik és mérges leszel azokra akik megbántottak.

Idővel kerülni kezded majd ezeket az embereket ha folyamatosan csak olyan dolgokat hallassz tőlük ami neked rosszul esik.

2024. ápr. 6. 18:45
 114/116 anonim ***** válasza:
93%

A szó, amit keresel, kérdező, az a szocializáció. A békés együttélés érdekében kompromisszumokat kötünk a környezetünkkel és igen, ebbe olykor beletartoznak a bántó dolgok elmismásolásai is. A hazudozás, tehát a szándékos megtévesztés egyéni érdekek mentén, nem ez a kategória.

A mások háta mögötti kibeszélés, az már megint más lapra tartozik és ilyet valóban a rosszindulatú, kétszínű emberek tesznek, de még mindig nem egyenlő azzal, hogy valaki nem akar megbántani fölöslegesen szemtől szembe.

2024. ápr. 6. 19:02
 115/116 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen valaszt vartal, egy biztos ezek utan ha en szemelyesen talalkoznek veled tenyleg a kepedbe mondanam hogy nem csodalom hogy az emberek elkerulnek mert ilyen ocsmany kulseju embert a regi vilagban cirkuszban szoktak mutogatni. Azt is hozzatennem hogy legyszives messze kerulj el engem mert en nem egetem magam egy ilyen ijesztoen ronda se nem ferfi se nem no kulseju karikaturaval.ez kellene neked es semmifele tapintatos megnyilvanulas. szerintem amilyen ocsmany vagy kivulrol ugyanolyan okadek a lelked is. Ne is torekedj arra hogy egy ferfei (barmilyen!!!) valaha is kepes veled akarcsak egy legterben is lenni 10 percnel tovabb.
2024. ápr. 9. 11:49
 116/116 anonim ***** válasza:
ferfi (elirtam)
2024. ápr. 9. 11:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!