Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a mai világban férfiként tilos házasság alatt ingatlant venni?
Mindenképpen még egyedül kell összerakni és azt már nem veheti el bemondásra egy nő sem.
Nekem legalábbis minden férfi ismerősöm ezt mondja.
Szerencsére ez változik. Ma már több a nő a felsőoktatásban mint férfi. A munkahelyemen ahol a szellemi állomány kb 150 fő, vegyesen férfiak és nők, senki nem keres 450 nettó alatt, de ez az alja, 600 körül viszünk haza.
De való igaz, nem kell olyannal összeállni, akitől félted a vagyonod, nem kell gyereket vállalni, mindenki úgy él ahogy akar.
92 Biztos vannak ilyen helyek, de én eddig leginkább olyan csajokkal találkoztam akik alig kerestek valamit.
De gondolom szerintetek így is jogos a felezés. 😄
"90, Azért a legtöbb nő 300nál többet nem nagyon keres. Azzal nem megy túl messzire ha van gyerek, ha nincs."
Mutasd már meg kérlek, honnan szoptál ki egy ilyen statisztikát!
"Azért a legtöbb nő 300nál többet nem nagyon keres."
Na ne mondd.
Javaslom a KSH statisztikáit, messze nem akkora a különbség a fizetések között, mint ahogy ide vizionaljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!