Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki házas férfiként keres társkeresőn barátságot, nő személyében az tényleg beéri csak'barátsággal?
#3.Ha van egy házasságában magányos férfi és egy ugyan ilyen nő,-beszélgetnek,levelezgetnek...tegyük fel megértik egymást.
Egy idő után csak kialakul valami kötődés egymás iránt?
Az meg már nem az ártatlan beszélgetés kategória....pedig szó sincs testi kontaktról.
Személy szerint én ezért nem megyek bele ilyen barátságba.Pedig lehet,hogy ez jó dolog.
De,lehet ezt házasként tisztán "játszani"?
Exem csinálta ezt folyton....
Egyszerre több nővel is, hátha az egyikkel sikerül. Én viszont búcsút intettem neki
Én volt, hogy így kerestem barátságot. Való életben nem volt lehetőségem (betegség miatt legfőképp), online térben meg korlátozottak a lehetőségek. Nem létezik (használható) barátkereső felület. Hobbimban munkában sem találtam hozzámillőt, akivel szívesen barátkoznék.
Szóval vannak programok, amikre párommal nem tudok menni, mert ő nem szereti, de egyedül sem szeretnék. És jó lett volna ehhez egy partner. Mindegy, hogy milyen nemű/beállítottságú. És akivel van közös érdeklődés, azzal hasonló személyiségek lehetünk, van alapja a barátságnak.
Ilyet találni viszont így utólag... lehetetelen. Valóságban, társkeresőn, hobbimmal kapcsolatos fórumokon, sehol sem jön össze. Szóval azóta egyedül megyek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!