Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem éreztek szégyen érzetet amikor társkeresőn nem írtok vissza valakinek?
Nem.
Igaz, én nem is életmódként társkeresőztem, hogy akkor mindenkinek, a napi 10 írónak is reagáljak. Nem is tudom, kinek lehet arra kapacitása.
Mit írjak vissza, ha nem szimpatikus? Azt?
hogy aztán fenyegetni kezdjen meg bántani, mert megsértettem?vagy kezdjek olyannal ismerkedni, aki nem szimpatikus, és írjak neki kényszerből?
#1 Ha jobbra húzol valakit az szimpatikus ugye? Az a minimum, hogyha ír, akkor válaszolj neki. Az lenne a fer, hogyha húzogatod jobbra balra az embereket, és van egyezés akkor ráírsz és nem arra vársz, hogy ő írjon rád.
Szerintem 21. századba már nem kéne elvárásnak lenni, hogy a férfi kezdje meg a kezdeti lépést és ezt a férfiaknak is üzenem. Az, hogy nincs időd az csak egy kifogás.
#2 Mi van akkor, ha valaki fenyegetőzik? Lekell tiltani a fenébe! De ha nem szimpatikus attól még simán beszélgethetnél vele, hátha megtetszik neked.
"De ha nem szimpatikus attól még simán beszélgethetnél vele, hátha megtetszik neked."
Persze 😂
Pont erre van idom es kedvem.
"ha nem szimpatikus attól még simán beszélgethetnél vele, hátha megtetszik neked."
Nem azzal kezd el beszélgetni szinte mindenki,aki szimatikus?És nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!