Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nem éreztek szégyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nem éreztek szégyen érzetet amikor társkeresőn nem írtok vissza valakinek?

Figyelt kérdés
Mert szerintem meg kéne adni azt az alap tiszteletet, hogy visszaírtok valakinek még akkor is, hogyha nem tűnik szimpatikusnak!
2019. márc. 14. 09:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos sokszor olyan bölcsis elvek szerint vannak a nők szelektálva a társkeresőkön 20-30as kiskamaszok által, emiatt ez a kérdés tárgytalan.34N.
2019. márc. 14. 10:32
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

#11: A férfiak még bölcsisebb elven vannak szelektálva, de valahogy gyakrabban írnak vissza.

Ráadásul az logikátlan, hogy mivel sok ilyen, ezért a többieket is ugyanúgy kezeled és ezért a kérdés tárgytalan. 34 évesen egyedül vagy még, ugye?

2019. márc. 14. 10:34
 13/28 anonim ***** válasza:
11%
De AzÉrT a NőKnÉK iS uGyAnOlYaN nEhÉz Az IsMeRkEdÉs
2019. márc. 14. 10:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Pont leszarnak magasról, azért nem írnak vissza.
2019. márc. 14. 10:39
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
#4 Kinek hiszed magad? Ne akard nekem megmondani, hogy mit csináljak, semmi közöd hozzá. Ha visszaírom, hogy “bocs mégsem tetszel/van jobb, akivel beszélgetek”, azzal boldogabbá teszlek? Nem, mert akkor meg az lenne a bajod, hogy miért nem mondtam inkább semmit.
2019. márc. 14. 10:40
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

Ha egy nőre napi 10 ember ráír, aki nem szimpatikus neki, ő is ráír egyre-kettőre, az meg nem is méltatja válaszra (igen, a férfiak is ugyanezt csinálják) az ismerkedés nehéz.

Én nem társkeresőzöm, egyszer próbáltam, nem írt rám senki, pedig nem vagyok ronda, életben néha odajön valaki, de az általában szexet akar, tehát küldöm is el. Aha, nagyon könnyű nőként ismerkedni.

Szerintem senkinek nem könnyű párkapcsolatot kialakítani, nemtől függetlenül ehhez szerencse is kell, hogy jókor legyél jó helyen.

2019. márc. 14. 10:40
 17/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem érzek!

N27

2019. márc. 14. 10:46
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
A férfiaknak nincs szégyenérzete, hogy ugyanazt a levelet küldik minden nőnek ctrl+c ctrl+v módszerrel, csak maximum a nevet változtatják meg? :D
2019. márc. 14. 10:50
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
18#😂Jaaj már el is felejtettem ezt,de annyira igaz.
2019. márc. 14. 10:52
 20/28 anonim ***** válasza:
8%

#15: Fordíthatunk is a kockán: Kinek érzed magad? Ne akard megmondani, hogy ne küldjek neked farokképet.

#16: Azért na hasonlítsuk már az egekben lévő igényeket és a senkinek sem kell embereket... Ha a pasik nem írnak vissza, akkor valószínűleg olyakra is írsz. Fura, hogy máskor meg megy a panaszkodás, hogy mennyi nőre ír egy pasi...

#18: Sablonadatlapokra mi mást írjanak? :D

Amúgy az ilyen kérdések annyira elkeserítőek a nőket tekintve. Lényegében tök mindegy, hogy milyen témáról van szó, mindig megpróbáljátok belőle kihozni, hogy nektek mennyire rossz és mekkora áldozatok vagytok. És akkor így tekintsük rátok erős nőként? Bocs, de ezzel saját magatok paródiája lesztek.

Az csak az extra poén, amikor ilyen esetben panaszkodik egy nő, hogy senkinek sem kell, miközben még egy választ sem képes írni senkinek. És akkor így "ugyanolyan" nehéz a társkeresés.

Örülök, hogy a környezetemben azért ennél jellemzően értelmesebb nők vannak.

2019. márc. 14. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!