Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mennyire irtózol annak a gondolatától, hogy a majdani gyereked az anyja vezetéknevét örökölje, ne a tiédet?
Szépen kérek mindenkit, hogy próbáljuk meg nem átrakatni a kérdést családi kapcsolatok vagy gyerekvállalás kategóriába. Ott egyértelmű többségben vannak a női felhasználók, én pedig minél több férfi véleményére lennék kíváncsi. Ráadásul elsősorban a témának a párkapcsolati vetülete érdekel, az, hogy egy ilyen javaslat milyen hatással lenne a párotokkal való viszonyotokra.
(Aki nem szeretne gyereket, az vagy próbáljon meg belehelyezkedni a szituációba, vagy egyszerűen ne szavazzon.)
Hacsak nincs valami nevetséges neve, akkor belemennék abba, hogy az ő nevét is felvegye, így mindkettőnk nevét viselhetné a gyerek.
Az én nevemet már csak azért is kellene tovább vinnie, mert a generációm első tagja vagyok. Ugyanis nevet választottam, leírattam a régit. Tehát egy teljesen új családot indítottam, és ciki lenne, ha már a második generációban kihalna ez a családnév.
Kérdező:
Gondolom arra céloz a #2-es, hogy nem akar maga mellé egy olyan feministát, aki erőszakosan harcol a maga igazáért, és az akaratát az egyenlőség alatt rá akarja kényszeríteni a férfira.
Szóval a "harcos feministákról" beszélhet.
#1 voltam.
"Még nem szembesültem olyannal, hogy bárki kétségbe vonta volna az apa jogát a neve továbbörökítéséhez"
Milyen jogát? Ez csak egy régi himsiviniszta hagyomány.
Na erről beszélek😂❗ kínlódjon az ilyenekkel akinek két anyja van, mint a 6-os. Meghagyom annak, akinek nem jut más.
5#
8-as, azért kínlódás ilyen feminista, nagypofájú, mindent jobban tudó, mindent berendszabályozni akaró nővel lenni, mert azon kívűl is van elég nehézség az életben, munkahelyen. Ki franc kiváncsi erre otthon is? Az ilyen tartson macskát, vagy csináljon amit akar😂.
7#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!