Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival ismerkedtem meg.Mit lehet tudni róluk
párkapcsolati téren?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa, hogy 3 nap allat teljesen szerelmes. Állítólag 2 barátnője volt egy arab egy magyar. Gyereke nincs mert nem házasodott. 43 éves. Ma be állított a városomba, hogy na ő itt van. 😯Kissebb sokk. Jó oké menjünk el kávézni. Ha már 150 km utazott. Nagyon udvarias volt kedves. De kávézás közben találkoztam egy barátnőm férjével akiknek 4 gyerekük van. Be mutatkoztak, minden oké a haver megveregette a vállam és teljesen rosszul lett, hogy mert hozzám érni. 🤷🏼♀️A családjának is már beszélt rólam, mutatott engem.Meg is akarnak ismerni. Ez normális náluk?? Nagyon udvarias, kedves azzal nincs baj. Csak a tempó nekem nagyon gyors.Csak olyan írjon kérlek lányok akinek van arab párja. Szíriai az enyém. Itt él két éve, étterme van. Nem gondolom hogy a vízum kell neki. De ez minden arab férfinál így működik vagy csak én fogtam ki egy full féltékeny férfit, aki szó nélkül jön amikor ő úgy gondolja 🤷🏼♀️? A le néző,hozászólásokra nem reagálok csak aki tényleg benne van és segítő, szándékkal ír. Köszönöm 😊
Egyébként sem szoktam kihívóan öltözködni,én az a sportosabb, visszafogottabb típus vagyok öltözék terén.Ez a legkevesebb.De úgyis ki forrja magát a dolog,ahogy telik az idő jobban látom milyen igazából. Sokáig nem lehet takargatni az igazi énünket úgy gondolom.Ha nem tetszik és úgy érzem sok,akkor ha nehéz szívvel is de véget vetek ennek.Ha viszont marad amilyen most, dolgozik,oda figyel hogy mindent megteremtsen,figyelmes, nem alkesz ami mostanában sok férfiról elmondható,kedves,és törődő,akkor nem lesz probléma.
És utolsó tény,hogy egy férfi legyen férfi. Persze bizonyos határok között.Nem szeretem akinek úgy minden mindegy,bele kell rágni a szájába mit hogy csináljon,le tojja épp hol van a párja,vagy állandóan veszekedik minden apró dolgon. Jó ha az ember érzi vigyáz valaki rá,aki melett biztonságban érzi magát az ember.Nyugalom van,úgymond. Ilyet nem igazán találtam az elmúlt 10 év alatt.Még az is lehet ő vet véget a kapcsolatnak,ha ő jobban megismer.Mondtam is neki várjál ne siess, mi van ha el veszel és után derül ki hogy valami nem tetszik. 😅
2022. ápr. 28. 05:33
82/103 A kérdező kommentje:
Ja a valláshoz vissza térve valaki kérdezte, erőlteti e a muszlim vallást.Este pont fel jött a téma.Annnyit mondott mivel ő muszlim,és a feleségének tekint én is muszlim vagyok. A reakcióm annyi,volt hogy ennyi?Nem is tudtam róla, köszi hogy szóltál. 😅Egyébként nem zavar ha így gondolja és marad ilyen.
2022. ápr. 28. 05:37
83/103 anonim válasza:
Az igen 😅
Keszulj fel, nem lesz egyszeru
2022. ápr. 28. 06:07
84/103 A kérdező kommentje:
Hát ha nagyon gáz lesz akkor gyorsan el illan a rózsaszín felhőcske.Utána olvasgattam a dolgoknak ha már "muszlim" vagyok (szerinte) akkor tudjam is pontosan mi hogy.Nagymamával élünk keresztény,de rosszabb mint egy muszlim férj.Hova mész,mikor jössz, fél óránként ellenőrzés.😅Jó őt tudom kezelni csak az agyamra megy néha.Egy muszlim férjnek nem hiszem hogy tetszene ha rá nyomnám a telot állandóan, és a válaszom nem mindegy majd jövök amikor... 😬
2022. ápr. 28. 08:17
85/103 anonim válasza:
"a feleségének tekint én is muszlim vagyok"
Szoval akkor bojtolsz?
37F incel
2022. ápr. 28. 09:02
86/103 anonim válasza:
Ha neked ezek a dolgok amiket leírtál nem intő jelek, akkor sok boldogságot.
2022. ápr. 28. 09:14
87/103 anonim válasza:
"Egy muszlim férjnek nem hiszem hogy tetszene ha rá nyomnám a telot állandóan, és a válaszom nem mindegy majd jövök amikor." Ilyet eljatszol neki nagyon el fog verni, csak szolok
Nem feministaknak valo elet ez
2022. ápr. 28. 11:04
88/103 A kérdező kommentje:
Incel, dehogy böjtölök.Tömöm a disznó húst.😃Az hogy ő ezt elkönyvelte magában,nem jelenti azt hogy én átszellemülök egy nap alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!