Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arab férfival ismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival ismerkedtem meg.Mit lehet tudni róluk párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa, hogy 3 nap allat teljesen szerelmes. Állítólag 2 barátnője volt egy arab egy magyar. Gyereke nincs mert nem házasodott. 43 éves. Ma be állított a városomba, hogy na ő itt van. 😯Kissebb sokk. Jó oké menjünk el kávézni. Ha már 150 km utazott. Nagyon udvarias volt kedves. De kávézás közben találkoztam egy barátnőm férjével akiknek 4 gyerekük van. Be mutatkoztak, minden oké a haver megveregette a vállam és teljesen rosszul lett, hogy mert hozzám érni. 🤷🏼‍♀️A családjának is már beszélt rólam, mutatott engem.Meg is akarnak ismerni. Ez normális náluk?? Nagyon udvarias, kedves azzal nincs baj. Csak a tempó nekem nagyon gyors.Csak olyan írjon kérlek lányok akinek van arab párja. Szíriai az enyém. Itt él két éve, étterme van. Nem gondolom hogy a vízum kell neki. De ez minden arab férfinál így működik vagy csak én fogtam ki egy full féltékeny férfit, aki szó nélkül jön amikor ő úgy gondolja 🤷🏼‍♀️? A le néző,hozászólásokra nem reagálok csak aki tényleg benne van és segítő, szándékkal ír. Köszönöm 😊

2022. ápr. 10. 01:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:
100%
Helyes
2022. ápr. 28. 14:12
 92/103 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény.Ki ment dolgozni németbe.Most a testvére családjánál lakik.Már dolgozik,gyűjti a pénzt külön lakásra, hogy oda költözzünk,amiből kb nyár végén lesz valami.Addig még van időm gondolkozni mi lesz.Nyáron látogatás teszünk.De még nem biztos hogy bele megyek.🤷🏼‍♀️
2022. máj. 1. 04:24
 93/103 anonim ***** válasza:
100%
Hova latogattok?
2022. máj. 1. 06:31
 94/103 anonim ***** válasza:
65%

Na, es mi lesz holnap az Eidul Fitri unnepi kaja? Maklubah pilaf egy egesz barannyal? :)

37F incel

2022. máj. 1. 06:42
 95/103 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb alkalom, hogy szakíts vele, és olyan helyre költözz, ahol nem talál meg.
2022. máj. 1. 08:02
 96/103 anonim ***** válasza:
100%
Áh, ez kész vicc. Ez a pasi hűlyit teged, és te hagyod.
2022. máj. 1. 09:40
 97/103 A kérdező kommentje:
Ennyi volt. Két napja van kinnt,1 milliót akart kérni hogy vegyen ki "közös" lakást. Szóval itt el ásta magát. Megy a levesbe. Ennyi volt a lila, rózsaszín köd abban a percben eltűnt.Basszus az a gáz hogy van aki küldene is neki.🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Halistennek egy hónapot se vett el az életből. Megy a levesbe gyökérnek!!!
2022. máj. 1. 16:10
 98/103 Noren1989 ***** válasza:
100%

Te, ez mindenkinek leesett, csak a te mentàlis àllapotod volt annyira gyàsz, h ezt bevedd...

Amúgy: legközelebb jobban terveld ki a kaumérdést. Sokkal szórakoztatóbb tud lenni.

2022. máj. 1. 16:22
 99/103 A kérdező kommentje:
Sajnos sok magányos nőnek gyász a mentális állapota,ezen most röhöghetsz egy jót,le alázahatsz ha jól esik.Te dolgod.Ami örömet okoz ugye az embereknek.Sok ember nem ebben leli örömét,mások kínjában de neked gratulálok, örülök hogy lett egy jó napod.
2022. máj. 1. 18:24
 100/103 anonim ***** válasza:
100%
Orulok h nem doltel be neki.. nehez ezekkel 🥴🤣
2022. máj. 1. 22:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!