Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arab férfival ismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival ismerkedtem meg.Mit lehet tudni róluk párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa, hogy 3 nap allat teljesen szerelmes. Állítólag 2 barátnője volt egy arab egy magyar. Gyereke nincs mert nem házasodott. 43 éves. Ma be állított a városomba, hogy na ő itt van. 😯Kissebb sokk. Jó oké menjünk el kávézni. Ha már 150 km utazott. Nagyon udvarias volt kedves. De kávézás közben találkoztam egy barátnőm férjével akiknek 4 gyerekük van. Be mutatkoztak, minden oké a haver megveregette a vállam és teljesen rosszul lett, hogy mert hozzám érni. 🤷🏼‍♀️A családjának is már beszélt rólam, mutatott engem.Meg is akarnak ismerni. Ez normális náluk?? Nagyon udvarias, kedves azzal nincs baj. Csak a tempó nekem nagyon gyors.Csak olyan írjon kérlek lányok akinek van arab párja. Szíriai az enyém. Itt él két éve, étterme van. Nem gondolom hogy a vízum kell neki. De ez minden arab férfinál így működik vagy csak én fogtam ki egy full féltékeny férfit, aki szó nélkül jön amikor ő úgy gondolja 🤷🏼‍♀️? A le néző,hozászólásokra nem reagálok csak aki tényleg benne van és segítő, szándékkal ír. Köszönöm 😊

2022. ápr. 10. 01:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
0%

Vagyis a kerdezo kb. 40 eves lehet, talan afelett valamennyivel. Ilyenkor mar ritkasagszamba megy, ha akarmilyen, szalonkepesen kinezo ferfi ranez egy ennyi idos nore, ami at is jon a kerdesbol.....

37F incel

2022. ápr. 11. 23:42
 42/103 A kérdező kommentje:
Pont annyi vagyok. És igen nehéz találni párt a korosztalyomban, mert mindig fiatalabbak próbálkoznak. Az én korosztályomban pedig a férfiak nagy százaléka 10-vagy 20 évvel idősebbnek néz ki,és nagyon el van szállva magától aki kicsit is jobban néz ki.A viselkederől már nem is beszélek...
2022. ápr. 12. 05:40
 43/103 anonim ***** válasza:

31 vagyok

Mert "bort iszik és vizet prédikált" - nem szó szoros értelemben, de végtelenül képmutatóak.

Privátban megírom, ha érdekel. Írj rám.

2022. ápr. 12. 06:56
 44/103 anonim ***** válasza:

"Most vagy el fogadom a dolgait, vagy hagyom és keresek mást.De lutri akármilyen származású"

Ez így van, de ő még nem is jártok de már most egyértelművé tette a helyzetet. Akkor miért kérdés a dolog? Ő nem lutri, ő egyértelműen birtokló. Magyarok között még talalhatsz normálisat..

2022. ápr. 12. 09:18
 45/103 anonim ***** válasza:
22%
Az a baj a magyarok papucsok. Mindent megengednek a noknek, kimaradozas, fiubaratok...
2022. ápr. 12. 18:33
 46/103 A kérdező kommentje:
Utolsó ebben is van valami.Sok nő kezdi csapkodni a párját hiszti közben aztán les ha kap egy fülest.Nem tisztelik a párjukat sokan
2022. ápr. 12. 21:44
 47/103 anonim ***** válasza:
#46 de te most a másik veglettel ismerkedsz aki majd téged csapkod meg..
2022. ápr. 12. 22:20
 48/103 A kérdező kommentje:
Utolsó,van itt csapkodás sajnos szinte minden harmadik családban. Nem tudom mi van a mai férfiakkal de nagyon agresszív némelyik.
2022. ápr. 12. 23:07
 49/103 anonim ***** válasza:
100%
És miért akarsz minket meggyozni arról hogy a magyarok milyen rosszak? Igen, vannak köztük ilyenek. De vannak szép számmal normálisak is. Most az arabod egyértelművé tette hogy ő nem normális. Erre te elkezdesz győzködni itt minket hogy dehat a magyarok se. Gratulálok.
2022. ápr. 13. 06:13
 50/103 A kérdező kommentje:
49 igazad lehet,de nem akarok senkit győzködni. Talán csak magam. 🤦🏼‍♀️
2022. ápr. 13. 06:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!