Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival ismerkedtem meg.Mit lehet tudni róluk
párkapcsolati téren?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa, hogy 3 nap allat teljesen szerelmes. Állítólag 2 barátnője volt egy arab egy magyar. Gyereke nincs mert nem házasodott. 43 éves. Ma be állított a városomba, hogy na ő itt van. 😯Kissebb sokk. Jó oké menjünk el kávézni. Ha már 150 km utazott. Nagyon udvarias volt kedves. De kávézás közben találkoztam egy barátnőm férjével akiknek 4 gyerekük van. Be mutatkoztak, minden oké a haver megveregette a vállam és teljesen rosszul lett, hogy mert hozzám érni. 🤷🏼♀️A családjának is már beszélt rólam, mutatott engem.Meg is akarnak ismerni. Ez normális náluk?? Nagyon udvarias, kedves azzal nincs baj. Csak a tempó nekem nagyon gyors.Csak olyan írjon kérlek lányok akinek van arab párja. Szíriai az enyém. Itt él két éve, étterme van. Nem gondolom hogy a vízum kell neki. De ez minden arab férfinál így működik vagy csak én fogtam ki egy full féltékeny férfit, aki szó nélkül jön amikor ő úgy gondolja 🤷🏼♀️? A le néző,hozászólásokra nem reagálok csak aki tényleg benne van és segítő, szándékkal ír. Köszönöm 😊
Nem pszichopata,(reméljük) egyetlen függősége az evés 😅Sokan szerintem a vallás miatt gondolják hogy azok.De idővel úgy is minden szög kibújik a zsákból.Nem gazdag ezt mondta az elején is,de dolgozik és hajtja a pénzt. Ha van pénze mindet rám költené,hiába mondom ne pazarolja.A gyűrűt sem engedtem megvenni még neki, pedig már be csalt egy ékszer boltba.Azt mondtam nem tetszik egyik sem igazán 😅Így még nem vagyok menyasszony.Bár mindenkinek azt mondja a feleségem így a feleségem úgy. Ha csinál egy fotót rólunk már küldi a családjának. Azoknak szerencsére szimpi vagyok, nyomják a szíveket ezerrel.😅Na de nem bízom el magam, volt pár csalódásom,alapból óvatos vagyok.Az utóbbi időben mindegyikről kiderült hogy rohadtul nem szinglik. Szóval tudom úgy tudnak hazudni mintha tanulnák valahol. 😏Hozzá teszem nem arabok voltak.Neki nem gondolom hogy van bárkije mert óránként hív,reggel keléskor, munkában,le fekvéskor.🤷🏼♀️Így most annyi kérdése volt, utcán vagy bárhol férfi ismerősökkel ne álljak le beszélgetni,és viszonozzuk a tisztelet egymás iránt.De gondolom nem úszom meg ennyivel.😅
2022. ápr. 27. 05:11
72/103 anonim válasza:
"egyetlen függősége az evés"
Ramadan van amugy....
37F incel
2022. ápr. 27. 06:28
73/103 Noren1989 válasza:
Nem pszichopata <-> a feleségeként mutogat 15nap ismeretség utàn.
Én érzek ellentmondàst, vagy koràn indul a mesedélelőtt?
2022. ápr. 27. 06:37
74/103 anonim válasza:
Az minden esetre jo jel hogy a csaladja tud rolad es kedvel teged
De nem, nem fogod meguszni ennyivel abban biztos lehetsz😂
Gondold at belemesz e...
2022. ápr. 27. 09:17
75/103 A kérdező kommentje:
Nagyon át gondolás alatt van a dolog.Minden nap azon gondolkozom,biztos be tudom ezeket tartani?Jó ez nekem? Locsifecsi vagyok,le állok csevegni bárhol,bizony a strandon be vágok két sört.Vagy otthon egy kis rozet néha napján. Az apró úgymond örömeim meg éri feladni? A többiről még nem is tudok.Egyenlőre még azt sem érzem hogy bárkivel el akarok köteleződni, együttélés ilyesmi.Van egy megszokott életritmusom,és egy férfival sok a baj. 😅Remélem hamar le megy a lila köd... 🙄
2022. ápr. 27. 09:48
76/103 anonim válasza:
Hat biztos nem fogsz a strandon bevagni 2 sort 😂😂
Meg ferfiakkal locsizni
De ha van egy jo ferje az embernek akkor sztem ezek nelkulozheto dolgok
Kerdes hogyha betartod a szabalyokat akkor megbecsul e es viszonozza e a joindulatodat vagy pedig mindig tobbet es tobbet ker es elvesztesz mindent ami oromet adott az eletedbe..
Csalad, baratnok ellen szokott uszitani?
Ha otthon meginnal egy pohar rozet azert veszekedne?
Elvarja hogy megterj es muszlim legyel?
Vagy csak annyit var el hogy ne haverkodj ferfiakkal es takard el magad? Bar meg nagyon az elejen vagytok ehhez is 😅
2022. ápr. 27. 12:35
77/103 A kérdező kommentje:
Család, barátnő ellen soha nem. Sőt mondja ha látja stresszes vagyok menjek sétálni a barátnőmmel.Az ex barátnőt az alkohol miatt hagyta el. Azt mondta oké ha egy nagyon pici fél pohár valami, de nem sok ital.Nem mondta még hogy muszlim legyek.A nagymamája keresztény,így mindkét vallás közel áll hozzá,de egyébként nagyon nem szeret a vallásról beszélni. Nem tudom miért. Ez is furcsa. Igen nagyon az elején vagyunk, később többet tudok.Igaz ő már le szervezte fejben az egész jövőnket
2022. ápr. 27. 19:28
78/103 anonim válasza:
Hagyd mar ott te idiota
2022. ápr. 27. 19:56
79/103 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves,és tapintatos hozzászólásod.Sajnálom,hogy nem tanultál meg kulturáltan kommunikálni.Tudod máshogy is lehet fogalmazni.Vagy ettől most boldog vagy,hogy le idiótázol mert szeretek valakit,és kétségeim vannak?
2022. ápr. 27. 20:43
80/103 anonim válasza:
Szerintem meg ne hagyd ha szereted. Az itteni nok 90%-nak annyit se mondhat az ura h ne vegyen fel miniszoknyat. Ilyenekre halgatnal? 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!