Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lett először partnered? Hány éves voltál? Hol ismerkedtetek meg? Meddig voltatok együtt? Milyen iskolai végzettséged van?
Először szexuális partnerem, vagy először párkapcsolatom? :D
Szexpartnerem 17 évesen lett először, nem voltunk kapcsolatban, kaland volt. Egy buliban ismerkedtünk meg.
Párkapcsolatom először 18 évesen lett, 7 hónapig voltunk együtt. Baráti körből ismertem meg.
Minthogy a #-ek között ott van a házasság: a férjemet 21 évesen ismertem meg, egy buliban szintén, de barátokon keresztül. Idén lesz a 7. évfordulónk, de remélem még sokszor ennyit leszünk együtt.
Egyetemi diplomám van.
Nekem 15 évesen volt először kapcsolatom. Az iskolából ismertük látásból egymást és Facebookon írt rám. Egy évig tartott, de kár volt addig húzni. 17 éves voltam amikor elindult egy elinte szexkapcsolat amiből végül rendes kapcsolat lett és és már 6 éve együtt vagyunk. Őt is az iskolába ismertem meg.
Egyetemi diplomám van.
Szexkapcsolatom először 14 évesen volt.
Egy ismerősömmel.
Nem voltunk együtt csak kaland volt, de nem bántam meg.
Párkapcsolatom először 16 évesen lett, a metalhammer újság ismerkedős/levelezős rovatában ismertem meg.
7 hónapig voltunk együtt.
Vendéglátói végzettségem van, pultos vagyok.
29/N
17 éves voltam. A gimiben ismerkedtünk meg, már fél éve együtt jártunk, amikor megtörtént a dolog. Összesen 2 évet voltunk együtt. Egyetemi végzettségem van.
Alkalmi, szexkapcsolatokba nem mentem bele sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!