Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar lettem, , szerelmes"? 10 napja vagyunk együtt a barátommal. Azelött 2-3 héttel ismerkedtem meg vele. (többi lennt)
10 napja vagyunk együtt.. 1 randinál csók, másodiknál már franciázás volt.. viszont nagyon jol megvagyunk, még nem feküdtünk le..
motsnában nagyon foglalkoztat ez a gondolat. félek hogy tul hamar (..mégha nem is adtam oda teljesen magam.. ) megkapott. ugye mindenhol azt hallani hogy azért akit szeretsz küzdeni kell..stb.. Várjak még a szexel? Kívánom, ő is engem.. viszont emiatt összezavarodtam.
Hány éves vagy?
Azt csinálsz, amit kívánsz..
ezt a sok hülye elvárást...
ez a része rád tartozik, és a srácra. ha ti kívánjátok, akkor legyen szex. ne valami íratlan szabály mondja már meg...
ha azt mondanák neked este hét eltt ciki szexelni akor innentől nem tennéd?
ma 00:42
Engem egy 26 éves csóka vágott át... :) Jó hülye voltam, de a kor semmi.
Én amúgy (az egyébként 24 éves:D) pasimmal 3 randin lefeküdtem. Azért hogy megtudjam, utána is akar-e még járni. :D Akart. Szóval ez ilyen semmi... pont ezért, mint te, hogy előbb tudjam meg a szándékait, semmint hogy belészeressek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!