Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és valami újítást szeretnék vinni szexuális kapcsolatunkba. Fiúk, ti minek örülnétek?
A kérdés az, hogy mi volt eddig? Fél évbe talán azért, nem fér bele minden, s az is lényeg, hogy hány évesek vagytok.
További támpontot adsz nekünk?
Előző vagyok.
Tehát már tudod is a választ. A férfiak többsége megörül egy jó orálért.
Ne légy tanácstalan.... csak épp annyira mint egy fifikás nő. Mond el a barátodnak, hogy te szeretnéd a száddal egy kicsit kényeztetni, de azt is mond el, hogy KELL, hogy irányítson. Mondja el neked mi a jó közben vagy azt, hogy hogyan csináld.
(Ha erre nem ugrik, akkor szólj nekem vagy bárkinek itt az oldalon. --- OK OK OK OK!!! :D:D:D Nyugi ez csak vicc volt!)
Szóval tudod te mi kell a srácnak, akkor add meg neki még ma.
Ha van még kérdésed ott az e-mail címem!
Az orális az tényleg jó de ami talán fontosabb légy spontán , kezdeményezz. 18 évesen gondolom nem laktok együtt nem tudom mennyire megoldható példáúl a konyhába vagy fürdőszobába, épp az autóba satöbbi satöbbi. Használd a fantáziád.
Élvezzétek ki, mert mikor család lessz gyerekekkel nehezebb a kivitelezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!