Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek az együtt fürdéshez?
Barátommal azt terveztük újítunk egy kicsit és együtt fürdünk, én már láttam meztelenül, de ő még nem látott engem. Bevallom nagyon szégyellős vagyok, mert cseppet sem vagyok megelégedve magammal.
Az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek ez ellen ?:S
Ötletek az együtt fürdéshez?
El lehet kapni valamit, együtt fürdésnél ?
Köszönöm előre is a válaszokat.
16/L
Bármi, ami jó lehet.. :D
Kényeztető..
Mit tudom én :)
Ilyenekre..:)
Első jó hülye vagy -.-
Vadítsd meg annyira,hogy ne tudjon semmire figyelni.
Tuti nem fog reklamálin 1-2 plussz kiló miatt...
Szia! Ha valamivel fel akarod dobni a fürdőzést, akkor rakd körbe a kádat teamécsesekkel (lehetnek akár illatosak is), így te is kicsit jobban feltudsz oldódni, hisz mégsem teljes világosban lesztek. :)
A vízbe pedig rakhatsz rózsa alakú szappanokat.
23 L
"Szia! Ha valamivel fel akarod dobni a fürdőzést, akkor rakd körbe a kádat teamécsesekkel" "Vadítsd meg annyira,hogy ne tudjon semmire figyelni."
Vagy csináld meg mind2-t. Tutira emlékezetes lesz, ahogy ég a ház, és mindenki megy majd a vízér' :D
tegyél sok habfürdőt a vízbe, és akkor nem látszik ha mangalica vagy. :)
attól hogy a pasid még nem látott meztelenül, tudja hogy nézel ki. gondolom eddig sem balon kabátban voltál a randikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!