Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek? Tegyük fel, hogy nagyon szeretitek egymást a párotokkal, boldogok vagytok együtt, de nem tud szexelni, mert 1 betegség miatt levágták neki a cerkát. Megcsalnátok, vagy elhagynázok ezért?
Ilyen betegség nincs.
Nem tudom, mit tennék, fogalmam sincs. Elméletben mindent lehet mondani - de a gyakorlat...
Érdekes amúgy, hogy egyesek a pasit azért is mentegetik, ha a terhesség-szülés viszonylag rövid ideje alatt félrelép - a nőkre meg kígyót-békát kiabálnak, ha az ilyen kérdésekre nem azt válaszolják, hogy egy életre hősiesen lemondanának a szexről :P
Bocs, de meglátásom szerint ettől még tudna szexelni.
Van neki keze meg szája. ;)
Sőt, nem kevés férfi van, akinek az is örömet okoz, ha a nőnek szerez kellemes perceket, viszonzatlanul.
Mondom: FÉRFI.
Ilyen esetben meg lehet beszélni, hogy a nő le tud-e mondani a szexről, és a férfi hajlandó-e ezt számára egyéb módon biztosítani.
Ha szerelmes, és meg akarja tartani, akkor hajlandó lesz.
Szerintem ez egy jó kérdés. Jó nehéz. Én azt gondolom, hogy amennyiben tényleg szeretem azt a férfit, akkor én lemondanék a közösülésről. Persze ettől még nem kell a szexről lemondani: simogatás, petting, orális szex...Plasztikai sebészek pedig tudnak péniszplasztikát csinálni.
Ha nem vagyok igazán szerelmes, belé vagy nem szeretem, akkor szerintem előbb-utóbb elhagynám, de nem amiatt, mert nincs f@arka, hanem azért, mert nem szeretem, és f@rokkal együtt is elhagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!