Egyszerre fáj a fülem, a fejem és a fogam, van olyan betegség ami miatt ezek együtt járhatnak?
Figyelt kérdés
Néhány napja tart, időnként egész jól vagyok, aztán hirtelen előjön, mind egyszerre.
20/L
2010. máj. 25. 23:25
1/5 anonim válasza:
nekem is most ez van. szerintem nő a bölcsesség fogad....
nálam ez a probléma
2/5 anonim válasza:
Az arcüreggyulladás szerintem a legvalószínűbb.Nekem már volt jó párszor,nekem is hasonló tüneteim voltak. De lehet még,hogy a füled kapott huzatot,vagy a fogad alat vaalmi erős gyulladás van.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos csak holnapután tudok menni orvoshoz, addig eszem a fájdalomcsillapítót.
De mindez egyébként csak a jobb oldalon van. Ott még egy bölcsességfogam sem bukkant elő, a balon már kint van mindkettő, de azok nem fájtak így, szóval nem hiszem hogy az lenne.
2010. máj. 25. 23:41
4/5 anonim válasza:
én is arcüreggyulladásra tippelek...szerintem, kezd egyből a fül-orr-gégészeten
5/5 anonim válasza:
Arcüreggyulladás, bölcsességfog, bakteriális torokgyulladás, mumpsz... hosszú a sor. Nem feltétlenül jár lázzal! Nekem éppen két hete volt egy csúf gennyes torokgyulladásom. Még csak hőemelkedésem sem volt, miközben a torkomban - az orvos szerint - már cm körüli egybefüggő gennyes területek voltak. A tüneteim fájdalmas és nehéz nyelés, fej-, fog- és állkapocsfájdalom volt. Mindenképpen menj orvoshoz. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!