Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival ismerkedtem meg.Mit lehet tudni róluk párkapcsolati téren?
“ Nekem nagyon furcsa, hogy 3 nap allat teljesen szerelmes.”
Ne dőlj be neki.
Intő jel, hogy kiborult, mert a barátod hozzád ért.
Náluk teljesen más a kultúra!
A nő nem egyenrangú!
Teljesen zárt a világuk, ha szakítani akarsz, megbosszulja.
Ha gyereketek lesz, elveszi, elviszi.
Menekülj.
Trljesen buta vagy kérdező hogy arabbal kezdesz.
Bár ha szolgasorra akarsz jutni, meg a gyereked után futni a közel keletre hajrá
Nállunk került arab a családba! Mások! A saját gondolkodás módjából,vallási felfogásából nem enged! Ezekért ijesztő is tud lenni,de nem is tud beilleszkedni a mi környezetükbe, a családba jól! Hiába itt tanult, itt dolgozott évek óta Magyarba!.
Vannak elvontak közöttük!
Szerintem kell hosszabb idő, míg megismered! Lásd meg, hogy milyen személyiségű! Akkor jobban tudsz dönteni! De úgy ne menj bele, hogy majd megváltozik! Arra ne várjál!
Rassztól, nemzetiségtől független: red flag, mikor a pasi azzal indít három nap után, hogy ennyire szerelmes és birtokló. Tipikus kezdete egy bántalmazó kapcsolatnak. Udvarolni nagyon tudnak, ez a beetetés. A féltékeny pedig gyakran kiváltója az agressziónak. Előbb szóbeli, aztán akár tettleges.
A szírekről meg...hááát... nőt, gyereket hátrahagyva jöttek ide a háború elől. Ennyit ér nekik a nő... Bejárta a sajtót a megfulladt menekült kisfiú képe. De az nem, hogy a férfiak ültek a jobb csónakban, a gyengébben az összes nő és gyerek, azért süllyedt el. Persze, hogy az apa a túlélő...
Bicskén volt menekülttábor. Jöttek-mentek a városban. Sok jót nem hallottál róluk ott se.
Szerintem egyelőre csak olvass a neten a bántalmazó kapcsolatokról. Komolyan. Így indul: nagyon szerelmes, kényeztet, udvarol, megy utánad, hoz-visz, virágot küld, elhalmoz mindennel. De már most se nézhet rád más, mert kiborul. Úgy dicsekszik veled, mint egy új autóval, mintha a tulajdona lennél.
Nem jó előjelek.
Az hogy pszichopata, elveszi a gyerekedet stb, valoban olyan dolog amire figyelned kell (amugy minden ferfinal, arabnal meg jobban)
Az hogy kiakad ha hozzad er egy ferfi haver, sot hogy egyaltalan van fiu haverod, sztem minden normalis ferfit kiakaszt (kerdes milyen szinten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!