Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arab férfival ismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival ismerkedtem meg.Mit lehet tudni róluk párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa, hogy 3 nap allat teljesen szerelmes. Állítólag 2 barátnője volt egy arab egy magyar. Gyereke nincs mert nem házasodott. 43 éves. Ma be állított a városomba, hogy na ő itt van. 😯Kissebb sokk. Jó oké menjünk el kávézni. Ha már 150 km utazott. Nagyon udvarias volt kedves. De kávézás közben találkoztam egy barátnőm férjével akiknek 4 gyerekük van. Be mutatkoztak, minden oké a haver megveregette a vállam és teljesen rosszul lett, hogy mert hozzám érni. 🤷🏼‍♀️A családjának is már beszélt rólam, mutatott engem.Meg is akarnak ismerni. Ez normális náluk?? Nagyon udvarias, kedves azzal nincs baj. Csak a tempó nekem nagyon gyors.Csak olyan írjon kérlek lányok akinek van arab párja. Szíriai az enyém. Itt él két éve, étterme van. Nem gondolom hogy a vízum kell neki. De ez minden arab férfinál így működik vagy csak én fogtam ki egy full féltékeny férfit, aki szó nélkül jön amikor ő úgy gondolja 🤷🏼‍♀️? A le néző,hozászólásokra nem reagálok csak aki tényleg benne van és segítő, szándékkal ír. Köszönöm 😊

2022. ápr. 10. 01:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
85%
Sok sikert hozzá.
2022. ápr. 10. 08:54
 22/103 anonim ***** válasza:
75%

Mire vársz? Szeretnéd átélni, hogy megver? Vagy neked miből derülne ki, hogy gázos?

Írd meg neki, hogy te keresztény elvek szerint lettél nevelve, és szex csak a nászéjszakán lehet. A reakciója sokat elárul.

2022. ápr. 10. 09:24
 23/103 anonim ***** válasza:
82%
Kérlek, mondd, hogy trollkérdés, és igazából nem vagy ennyire hülye!
2022. ápr. 10. 09:58
 24/103 anonim ***** válasza:
36%
Nekem troll kerdesnek tűnik, már csak azért is, mert írta, hogy a srác értetlenkedett, hogy hogyan érhet hozzá másik férfi. Főleg 43 évesen... :) Nos, ők nagyon jó tudják, hogy nálunk ebben nincs semmi különös, legalábbis akik nem tegnap érkeztek Mo-ra. Akik itt élnek évek óta azokra inkább jellemző, hogy első körben próbálnak arról meggyőzni, hogy ők modernek, lazák, viccesek és általában ez sikerül is nekik.
2022. ápr. 10. 19:06
 25/103 anonim ***** válasza:
67%

Nem feltétlenül, ha olyan típus. Nekem egy barátnőm mesélte, hogy elment a barátnőjével moziba és az akkori arab barátja bement a moziba utána, mert nem hitte el, hogy lánnyal ment filmet nézni. Pedig akkor már pár jó pár éve itt élt a srác, és csak pár hete jártak, tehát a birtoklós emberkék elég korán kimutatják.

Egy másik ismerősömet pedig a házasság kötésük után 1 évig sehova nem engedte egyedül az ugyancsak arab férje, amíg meg nem tanította neki, hogy a nő engedelmességgel tartozik a férjnek. Azután mehetett mindenhova, de a férjétől ugymond mindig "engedélyt" kellett kérnie.

2022. ápr. 10. 20:29
 26/103 anonim ***** válasza:
36%
25.Ez már az idegbeteg kategória, aki bemegy a moziba, hogy ott van e nője. Aki ezek után bízik a kapcsokat sikerességében az magára vessen. :D
2022. ápr. 10. 20:49
 27/103 A kérdező kommentje:
Nem értetlenkedett, hanem kérek perec mondta hogy ezt nem akarja látni többé. 😄Ma már ott tartottunk hogy strandra sem lehet menni ugye fürdőruhában. Csak úgy érdeklődtem mi hogy mennyire. Azt hiszem ez felejtős.
2022. ápr. 10. 21:14
 28/103 A kérdező kommentje:
Ja mondtam azt is amit javasolt valaki, hogy sex csak házasság után. Azt mondta nem probléma, én döntöm el.De nálam a strand téma ki verte a biztosítékot. Oké alkohol nem, az meg oldható, bár azért néha jól esik egy sör a melegben. 😅 De na hogy ne pancsizzak azt már nem. 😄
2022. ápr. 10. 21:24
 29/103 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem Ramadan lenne, lefotoznam neked, hogy a helyi csajok mikent "pancsiznak" 😆

37F incel

2022. ápr. 10. 23:12
 30/103 anonim ***** válasza:
32%
Készülj fel, hogy a szakítás sem lesz egyszerű vele. Jó eséllyel a traumatológián fog végződni.
2022. ápr. 11. 07:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!