Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nők, ti ha ismerkedtek, gondolkodás nélkül elhajtjátok a srácokat, akik nem magasabbak nálatok?
Ha kicsivel alacsonyabb nálatok, vagy olyan magas mint ti, de egyébként tetszik nektek, akkor is lekoptatjátok őket?
Legtöbben azt írják persze, hogy "magassarkúban nem nézek ki jól mellette", de tényleg ez az igazság, vagy csak mások véleménye miatt teszitek azt?
A nők többsége valamiért nem képes megérteni azt a tényt, hogy a magasság nem egy olyan dolog amit csak úgy befolyásolni tudnak az emberek. Lehet valaki alacsony miközben nagyon jó személyiséggel rendelkezik, sikeres az életben, sportos stb. Lehet dominánsabb mint egy 190 centis férfi, lehet izmosabb mint egy 190 centis férfi.
Sokan írják hogy nem érzik magukat biztonságban egy alacsonyabb férfi mellett...olyan gyakran akarnak kirabolni meg megerőszakolni az utcán? Meg nem az az 5-10 centi fogja eldönteni hogy meg tud e védeni téged vagy sem.
Én 165 centi magas férfiként sokat megkapom, hogy túl alacsony vagyok bizonyos nőkhöz, de simán tudnék annyit nyújtani, ha nem többet, mint egy 180-90 magas illető. Szerintem a magasságnak nem kéne számítania.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!