Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas nők, ti ha ismerkedtek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nők, ti ha ismerkedtek, gondolkodás nélkül elhajtjátok a srácokat, akik nem magasabbak nálatok?

Figyelt kérdés

Ha kicsivel alacsonyabb nálatok, vagy olyan magas mint ti, de egyébként tetszik nektek, akkor is lekoptatjátok őket?

Legtöbben azt írják persze, hogy "magassarkúban nem nézek ki jól mellette", de tényleg ez az igazság, vagy csak mások véleménye miatt teszitek azt?

2021. máj. 23. 08:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Igen,nekem magasabb pasi kell.Az alacsonynál azt érezném,mintha az öcsém lenne.
2021. máj. 23. 09:07
 2/22 anonim ***** válasza:
35%
En 160 cm vagyok, de nem kezdenék 165 alatti pasival. Legyen nálam magasabb. De nem kell 180.nak lennie
2021. máj. 23. 09:09
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
Ez milyen buta kérdés már? Senki nem mások véleménye miatt választ párt magának, hiszen neki kell vele lennie. A magasság abból a szempontból fontos, hogyan érzed magad a másik mellett.
2021. máj. 23. 09:42
 4/22 mikeXxX ***** válasza:
80%
Engem az is érdekelne mi van abban az esetben ha tetszik a férfi arca és testalkata esetleg a kisugárzása ha nem is kapcsolatra de szexre ismerkedne valaki? (Nem felhívás csak érdekel) 41f
2021. máj. 23. 09:55
 5/22 anonim ***** válasza:
35%

A nők többsége valamiért nem képes megérteni azt a tényt, hogy a magasság nem egy olyan dolog amit csak úgy befolyásolni tudnak az emberek. Lehet valaki alacsony miközben nagyon jó személyiséggel rendelkezik, sikeres az életben, sportos stb. Lehet dominánsabb mint egy 190 centis férfi, lehet izmosabb mint egy 190 centis férfi.

Sokan írják hogy nem érzik magukat biztonságban egy alacsonyabb férfi mellett...olyan gyakran akarnak kirabolni meg megerőszakolni az utcán? Meg nem az az 5-10 centi fogja eldönteni hogy meg tud e védeni téged vagy sem.

Én 165 centi magas férfiként sokat megkapom, hogy túl alacsony vagyok bizonyos nőkhöz, de simán tudnék annyit nyújtani, ha nem többet, mint egy 180-90 magas illető. Szerintem a magasságnak nem kéne számítania.

18/f

2021. máj. 23. 11:00
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Neked miért nem jó 160 centis nő? Nekem is volt 165 magas párom. Nem olyat kerestem, de levett a lábamról. Ne a magasabb nők között keresgélj, problem solved.
2021. máj. 23. 11:10
 7/22 anonim ***** válasza:
66%

Mi az amit tudsz nyujtani?

2021. máj. 23. 11:26
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
#7 ez milyen kérdés? Mindent amit egy magasabb tudna. Attól hogy valaki magasabb nem fog feltétlen többet adni, attól hogy valaki alacsony, nem fog feltétlen kevesebbet adni
2021. máj. 23. 11:31
 9/22 anonim ***** válasza:
45%
Igen...de nem irtad le, mit tudsz nyujtani egy Nőnek. Mi az amivel konpenzálod az alacsonyságod.
2021. máj. 23. 11:42
 10/22 anonim ***** válasza:
65%
De mégis mit kéne azon kompenzálni ha mint mondtam, semmivel nem leszek tőle kevesebb?
2021. máj. 23. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!