Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas nők, ti ha ismerkedtek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nők, ti ha ismerkedtek, gondolkodás nélkül elhajtjátok a srácokat, akik nem magasabbak nálatok?

Figyelt kérdés

Ha kicsivel alacsonyabb nálatok, vagy olyan magas mint ti, de egyébként tetszik nektek, akkor is lekoptatjátok őket?

Legtöbben azt írják persze, hogy "magassarkúban nem nézek ki jól mellette", de tényleg ez az igazság, vagy csak mások véleménye miatt teszitek azt?

2021. máj. 23. 08:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
81%
178 centi vagyok. Annyira örülnék egy nagyon magas férfinak. Nekem azért lenne fontos, mert biztonságérzetet ad.
2021. máj. 23. 21:21
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Elhajtani nem, mert kb. egy kezemen meg tudom számolni, hogy eddig életemben hány férfi próbálkozott nálam.

De az igaz, hogy alapvetően a nálam látványosan alacsonyabbak már nem tetszenek. Egymagas vagy 1-2 centivel alacsonyabb nem számít (magassarkút rühellem, nem hordok). Egy srácot ismertem, aki mondjuk kb. 5 centivel volt alacsonyabb és nem zavart volna, de ő feltűnően jó személyiség és nagyon jó ember.

173 centi vagyok.

2021. máj. 25. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!