Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » +24es fèrfiak! Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+24es fèrfiak! Mit gondoltok arról, ha ismerkedtek egy nővel, aki elmondja hogy csak veletek ismerkedik?

Figyelt kérdés
Nyilvánvalóan komoly szándèkról beszèlhetünk ebben az esetben, tehát mindkèt fèl társra vágyik. Elveszti az èrdekessègèt a nő mert nem kell èrte megküzdeni? Emelett egy olyan nőről van szó, akit már hívtatok magatokhoz, hogy aludjon ott nálatok, de elmondta nektek hogy ő nem így működik ,hogy kb rögtön ott aludjon. Mit gondolnátok róla így?

2021. márc. 29. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
miért ne lehetne olyan nő értékes akiért nem kell "küzdeni"?
2021. márc. 29. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én örülnék, ha egy nő ilyet mondana. Legalább nem lenne játszmázás. Ez nálam pozitív.
2021. márc. 29. 23:16
 3/10 anonim ***** válasza:
ha valakiert kuzdeni kene akar 1 lanyert akkor az illeto kereti magat es valoszinuleg nem szereti az illetot aki pl. meghivja azert ha kervenyt kene benyujtani azonnal ott hagyattatna normalisabb ferfitol. miert kene kegyet szolgaltatni? ha valakiert kuzdeni kene akkor veszelyes volna hogy megcsalna stb. mert aki kereti magat nem huseges tipus. ha szivesen reagal meghivasra megkeresesre az pozitivum ha kerkedik akkor ot jobb hagyni.
2021. márc. 29. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha igaz akkor miért ne?

De valljuk be izgi ha van más is.

A 24+on jót mosolygok, eddig 50-nel vagy 60-nal hallottam ezt :))

2021. márc. 30. 00:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy "láttam én már karón varjút"... 😏

Sajnos - részben az én hibám miatt - rossz múltbeli tapasztalataim miatt már fenntartással kezelném az ilyen kijelentéseket. Elvált és egyedülálló 36/F

Privátot köszönöm, de nem kérek!!

2021. márc. 30. 00:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha en is tarsra vagyom, akkor ennek csak orulnek.

F25

2021. márc. 30. 01:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Értékes az a nő is,de azért szerintem kell valami izgalom az életbe,szerintem azért küzdjön meg a férfi a nőért.

Hidd el nekem,sokkal jobb,megtapasztalhatod hogy tényleg kellesz e neki?

Ha könnyen megszerez akkor könnyen el is dobhat,de ezt csak én gondolom így.

2021. márc. 30. 01:44
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Biztos lehetsz benne, hogy nem csak veled ismerkedik. Nagyon igaz a mondás, hogy csak az a nő foglalt akin fekszenek
2021. márc. 30. 02:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármikor ráírok, lehet vele normálisan beszélni akkor hihető, tőmondatokkal/egyszavasokkal, ennek nem adnék hitelt.
2021. márc. 30. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez annyit jelent h legfeljebb ebben a pillanatban ismerkedik csak velem, mert épp most nem kapott még 25 másik üzenetet.

Nekem nem attól lesz értékes ha én küzdök érte, hanem a közös befektetett energiától a közös cél felé, ami elvileg a kapcsolat lenne.

2021. márc. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!